Mój tak samo, głównie po prawej stronie na górze go czuję i w okolicy pępkaMoje maleństwo też dalej aktywne bardzo. Zazwyczaj po prawo wysoko wypycha nóżki, a w okolicach pępka chyba rączki/łokcie
reklama
Sinsay nie wiem jak ubranka te większe ale ja kupilam parę pajacykow dla małej i po praniu się powyciągały... takze materialowo te małe słaboJa kocham ciuchy z mayroyala. Piekne, gatunkowo lepszych nie ma... Tylko ta cena masakryczna. Ale uwielbiam dla starszej ciuchy wlasnie z tej firmy. H&m kurczy sie, i jakosciowo dla mnie to to samo co z pepco. Z reserveda okej sa. Z sinsaya jeszcze nie próbowałam. Smyka nie lubie
MimiiMalwina
Fanka BB :)
Czyli syndrom wicia gniazda jest zjawiskiem powszechnym hahaNo zabił w Tobie artyste ja chyba tez mam syndrom wicia gniazdka bo dzis od nowa skladalam rzeczy dla dziecka latam z mopem po przedpokoju i w łazienkach ogolnie juz bym chciala skręcić nowe meble wybieram oswietlenia do salonu i juz sie doczekać spacerow z wózkiem nie mogę hahaha 100 razy dzis mylam podloge oczywiscie do wiadra obowiazkowo kropla domestosu na zabicie zarazkow
Podziwiam Cię że masz tyle energii i siły. Ja odkurze dom umyje podłogi to ledwo żyje
Dostałam dywan dla dziecka który mi się nie podoba wrrr A głupio teraz kupić inny bo bd obraza teściowej i szwagierki.. jak tu żyć
Czekam Na naklejki już nie mogę się doczekać jak bd dekorowac pokoik
Aaa fotela jak nie miałam tak nie mam wrr
MimiiMalwina
Dziewczyny do szpitala bierzecie pieluszki 0 czy 1 ?
Mam kilka sztuk 0 zastanawiam się czy je brać
MimiiMalwina
A niech siedzi jak najdłużejTeż mam 35+ 6 To ciekawe która z nas się pierwsza rozpakuje
MimiiMalwina
No no i teraz z tylko czekać na sygnał ewakuacji wyjścia bobasa z brzucholkaJa dzisiaj dopakowalam walizkę. Zamknęłam i otworze dopiero na porodówce;D zamawialam ubranka z dolce sono i powiem wam ze są świetne. Ladne, nie drogie i świetnie się piora. Dzis jeszcze w praniu kolderka itp. Ubranka posegregowane. Takze dzień aktywny
Ja też wszytsko posegregowalam torbę spakowalam. Booziu czy te maluchy zdają sobie sprawę że my tak na nie wyczekujemy
marta18691
1 mam 2-5kg wiec niewiem po co 0 kupowac
Dziewczyny do szpitala bierzecie pieluszki 0 czy 1 ?
Jak masz juz kupione te 0 to weź je do szpitala bo po powrocie do domu raczej juz ich nie wykorzystaszDziewczyny do szpitala bierzecie pieluszki 0 czy 1 ?
MimiiMalwina
Ok dziękuję wezmę 0 i w razie co parę sztuk 1Jak masz juz kupione te 0 to weź je do szpitala bo po powrocie do domu raczej juz ich nie wykorzystasz
reklama
Sylwia99
Ja też 35+6 dzisiajTeż mam 35+ 6 To ciekawe która z nas się pierwsza rozpakuje