reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja dzisiaj dopakowalam walizkę. Zamknęłam i otworze dopiero na porodówce;D zamawialam ubranka z dolce sono i powiem wam ze są świetne. Ladne, nie drogie i świetnie się piora. Dzis jeszcze w praniu kolderka itp. Ubranka posegregowane. Takze dzień aktywny
Ja zamówiłam u nich biustonosze dwa :)

reklama
A ja mam chyba straszny niedobór witamin, bo od rana wciąż mam na coś ochotę i bez przekonania wpadło jakieś słodkie, bułka aż zdałam sobie sprawę, że mam szaloną ochotę na jabłko (albo inny owoc), a nie mam już w domu nic, dopiero po pracy chłopak zrobi zakupy 😭 Marchewkę zjadłam (mam jeszcze jedną, ale ponoć w ciąży nie można za dużo witaminy A), soku przecierowego się napiłam, ale tego jabłka dziś nie odpuszczę 😂

A ja mam chyba straszny niedobór witamin, bo od rana wciąż mam na coś ochotę i bez przekonania wpadło jakieś słodkie, bułka aż zdałam sobie sprawę, że mam szaloną ochotę na jabłko (albo inny owoc), a nie mam już w domu nic, dopiero po pracy chłopak zrobi zakupy 😭 Marchewkę zjadłam (mam jeszcze jedną, ale ponoć w ciąży nie można za dużo witaminy A), soku przecierowego się napiłam, ale tego jabłka dziś nie odpuszczę 😂
To dziś chyba taki dzień, bo mam to samo😂 ciągle mam na coś ochotę😂chodzę i szukam co by tu zjeść 🙈

reklama
Do góry