Eee to nie tak źle moja smoczka ciągnęła tez do spania do 3 lat tzn resztke smoczka bo juz mial chyba mm bo go ciagle cięłamDo 2lat jakos
reklama
Ja zawsze byłam taka Zosia Samosia, wszystko sama muszę zrobić i rzadko się proszę o pomoc, mój mąż się denerwuje o to bardzo, ale fakt sił już coraz mniej ale bardzo fajne jest to, że masz takie oparcie w chłopakuO matko, podziwiam ja już coraz gorzej ogarniam domowe obowiązki i wkurzam się, że przez cały dzień nie mogę zrobić porządku w całości, tylko wybieram co trzeba w pierwszej kolejności zrobić. Chłopak nadgodziny w pracy, zakupy, te opony zimowe też ogarnął, choinkę trzeba było rozebrać i wyrzucić i jeszcze za przewijak się w końcu wziął (złożył i pomalował), to już za wiele w domu nie zrobi, a i tak co chwilę coś od niego chcę, a bo tu się trzeba schylić, coś podnieść, przenieść
Dziewczyny macie moze jakies swoje ulubione zapachy? Nie chodzi o perfumy. Np zapach kawy czy cos. Bo ja to wydaje mi sie ze jestem nienormalna. Ja myje kafle na podlodze domsstosem z woda i szoruje szczoteczka albo gąbka. Wtedy wydaja mi sie czyste no i zapach domestosu kocham!
Taak, remont najgorszy i ten pył hehe może to i lepiej, że nie zdążysz posprzątać bo chociaż wypoczęta pojedziesz na porodówkęMi sie plakac chce bo maz robi salon z kuchnią. Syf brud. Wszedzie znowu pyl i kurz! Ja mu mowie, ze czuje, ze urodze za 2 tygodnie to mnie błaga o 3 tygodnie. Siedze z córką albo w jej pokoju albo w sypialni. Wkurza mnie takie nic nie robienie i balagan.... Chcialabym juz byc po remoncie wysprzatac wszystko wyszorowac i pojechać na porodowke wiem jedno dlugo remontu nie bede chciala. Maz zrobil tyle oświetlenia w domu, ze chyva w kosmosie nas będzie widac
Może dzidzia za mocno Cię gdzieś uciska i dlatego tak boli?u nas dzisiaj brzuch mega twardy i mega bolesny nad pepkiem po prawej stronie. Co jakiś czas bole jak na miesiączkę. Ogolnie do południa bylo ok a teraz gorzej.
Ojej hehe ja kiedyś też jak myłam w płytki w łazience domestosem i za bardzo się go nawdychałam to straciłam smak na jakiś czas i wymiotowałam, miałam potem przez dłuższy czas dziwny posmak w buzi dlatego, mi się to dobrze nie kojarzy.Dziewczyny macie moze jakies swoje ulubione zapachy? Nie chodzi o perfumy. Np zapach kawy czy cos. Bo ja to wydaje mi sie ze jestem nienormalna. Ja myje kafle na podlodze domsstosem z woda i szoruje szczoteczka albo gąbka. Wtedy wydaja mi sie czyste no i zapach domestosu kocham!
Najprawdopodobniej tak. Jak leze na lewym boku jest lepiej. Wiec zakładam że gdzieś mala jak ucisnie to mi się daje mocno we znakiMoże dzidzia za mocno Cię gdzieś uciska i dlatego tak boli?
No ja też właśnie zawsze wszystko sama, po mamie tak mam Nie lubię się nikomu o nic prosić, ale z chłopakiem to inaczej, chociaż jak mogę coś zrobić sama, to jednak robię sama W ciąży jednak kieruję się dobrem maluszka i czasem odpuszczam, zresztą i faceci lubią się czuć potrzebni, to trzeba czasem sierotkę poudawaćJa zawsze byłam taka Zosia Samosia, wszystko sama muszę zrobić i rzadko się proszę o pomoc, mój mąż się denerwuje o to bardzo, ale fakt sił już coraz mniej ale bardzo fajne jest to, że masz takie oparcie w chłopaku
Co Ty mówisz Ja nie cierpię zapachu domestosa fuj! Zawsze jak kibelek jest zalany, to z drugiego końca domu wyczuję i tak samo Cif na grzyba śmierdzi niemiłosiernie chlorem, jak na basenie. Ale za to lubię zapach płynu do mycia podłóg konwalia i bez, a zapach bzu roślinki to już w ogóle kochamDziewczyny macie moze jakies swoje ulubione zapachy? Nie chodzi o perfumy. Np zapach kawy czy cos. Bo ja to wydaje mi sie ze jestem nienormalna. Ja myje kafle na podlodze domsstosem z woda i szoruje szczoteczka albo gąbka. Wtedy wydaja mi sie czyste no i zapach domestosu kocham!
reklama
KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Ja w sumie nic do chemicznych zapachów nie mam, ale teraz w ciąży to unikam stosowania i wdychania takich środków. Albo zlecam coś mężowi albo zalewam Domestosem i uciekam, się najczęściej to stosuję jakieś bardziej ekologiczne środkiDziewczyny macie moze jakies swoje ulubione zapachy? Nie chodzi o perfumy. Np zapach kawy czy cos. Bo ja to wydaje mi sie ze jestem nienormalna. Ja myje kafle na podlodze domsstosem z woda i szoruje szczoteczka albo gąbka. Wtedy wydaja mi sie czyste no i zapach domestosu kocham!