U nas na 4 piętrze - 24 pokazywało Ale jak wyszłam na dwór to tak całkiem przyjemnieDzień dobry mamuski <3 co u Was w ten mega mrozny poranek? U nas na termometrze -18 stopni wiec raczej dzis zostaje w domu. Niedługo pranie, sprzątanie itp.
reklama
O Boziu jakie piękne <3 mieszkacie gdzies w okolicach lasu ze macie takich lokatorów?U mnie rano -20°C ale to i tak nie powstrzymało naszych sąsiadów od przyjścia na śniadanie [emoji1][emoji1]Zobacz załącznik 1228241
o matko!!! ale z Ciebie koks naprawde szacunek, najwiekszy wysiłek na jaki sie zmuszam to gotowanie obiadu i sprzatanie. A poza tym leże uważaj na siebieJak szlam do przedszkola bylo - 15 wrrrr. Corke obudzilam o 6.55 i mowi do mnie,, mamo dlaczego budzisz mnie w nocy,, . Zaraz wstawiam obiadek, pozniej zdzieram tapete w salonie taki plan maly na dziś
Ewq9
Fanka BB :)
Tak, mamy blisko las [emoji16] przychodzą sarny, jelenie, daniele [emoji16]
O Boziu jakie piękne QUOTE]
zazdrość <3Tak, mamy blisko las [emoji16] przychodzą sarny, jelenie, daniele [emoji16]
Juz tez mi sie nie chce, ale wiem, ze jak zedre to stary szybciej skończy remont duzo nie ma bo to 4 paski tapety takze luzik. Mąż juz nawet seksu nie chce uprawiać bo mowi, ze to przyspiesza porod a on potrzebuje 2-3tygodni takze chłopina zestresowanyo matko!!! ale z Ciebie koks naprawde szacunek, najwiekszy wysiłek na jaki sie zmuszam to gotowanie obiadu i sprzatanie. A poza tym leże uważaj na siebie
Wie biedny ze go czas goni to woli juz nic od ciebie nie chcieć;pJuz tez mi sie nie chce, ale wiem, ze jak zedre to stary szybciej skończy remont duzo nie ma bo to 4 paski tapety takze luzik. Mąż juz nawet seksu nie chce uprawiać bo mowi, ze to przyspiesza porod a on potrzebuje 2-3tygodni takze chłopina zestresowany
Trudno musi sie jakoś wyrobić ja juz czuje ze tak koniec stycznia, początek lutego urodzę a termin na 14go lutego.Wie biedny ze go czas goni to woli juz nic od ciebie nie chcieć;p
reklama
U mnie termin na 10 lutego a też mam wrażenie że koniec stycznia będzie mójTrudno musi sie jakoś wyrobić ja juz czuje ze tak koniec stycznia, początek lutego urodzę a termin na 14go lutego.
Wyrobi się wyrobi. Jak pójdziesz do szpitala to takiego powera dostanie że zanim wrócisz to już będzie ogarnięte