reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Tak samo będziemy robić! I tak mieliśmy zamiar odkładać pieniądze wgl zapomniałam że jest 500+ jak się okazało że będziemy mieli dziecko 😆 tak samo pieniądze z urodzinek itp, oby tylko życie sprzyjało. a że niektórzy to traktują jako powód do tworzenia kolejnych dzieci jest dla mnie straszne..
tak samo jak kobiety które robią więcej dzieci żeby nie musieć pracować (dobrze kojarzę ze 4 dzieci i będzie emeryturka z sufitu? )
tylko wydaje mi się że będzie trzeba i tak kombinować bo jak liczyłam kiedyś to wychodzi na 18 kolo 100tys a nie wiadomo ile taki pieniądz wgl będzie warty za te 18 lat-.- coś trzeba wymyślec, może na inne waluty zmieniać l, może w coś zainwestować.
My w zloto będziemy inwestowac 😁zawsze w cenie. Sztabki sie kupi 😂😂 my od razu przelewamy na konto inne te pieniadze żeby nie kusilo.

Dziewczyny ta masc na pupę bephanten jest sprawdzona ? Bo znajoma mi napisała że ona podobno jest zbyt mocna i nie powinno się jej dlugo stosować jedynie w przypadku odparzen. Jakie macie opinie?
Ja używałam przy pierwszej corce bephanten i nic jej nie bylo. Teraz kuzynka mi polecila limolag zielony to sprawdzę jak działa. Jak cos to wroce do bephantena 😁

My w zloto będziemy inwestowac 😁zawsze w cenie. Sztabki sie kupi 😂😂 my od razu przelewamy na konto inne te pieniadze żeby nie kusilo.
Sztabki złota nie głupi pomysł 😂🤣 mój mąż chrzesniakowi kupuje co urodziny sztabke złota (gram - ceny różne raz później 200 zl raz więcej) i do tego zabawka. Ma już 4;) myślę że to spoko prezent

Sztabki złota nie głupi pomysł 😂🤣 mój mąż chrzesniakowi kupuje co urodziny sztabke złota (gram - ceny różne raz później 200 zl raz więcej) i do tego zabawka. Ma już 4;) myślę że to spoko prezent
Moj tesciu zawsze mowi, ze najlepiej w złoto 😁 boo to zawsze bedzie w cenie. A pieniądz zawsze traci na wartości 😁

reklama
Do góry