MimiiMalwina
Fanka BB :)
Listę mam dość konkretna. Jutro wstawię zdjNapisz co bierzesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Listę mam dość konkretna. Jutro wstawię zdjNapisz co bierzesz
U mnie zamówienie z apteki wyniosło 411zł :/Dziewczyny ile wasza wyprawka apteczna wyniosła? Ja w koszyku mam na ponad 400 zł A to nie koniec..
To co Ty kupilas?Dziewczyny ile wasza wyprawka apteczna wyniosła? Ja w koszyku mam na ponad 400 zł A to nie koniec..
Wszytsko to wyprawka nie tylko do szpitala ale i do domu dla dzidziusia.To co Ty kupilas?
Wyślesz swoją listę albo screenyU mnie zamówienie z apteki wyniosło 411zł :/
Ja bardzo podobna liste robilam tylko kilka rzeczy juz mialam w domu dla maluszka wydalam w aptece 320 zlDruga część
Żebym ja to liczyła zamawiałam/kupowałam różne rzeczy w różnych miejscach, więc ciężko powiedzieć, ale jakoś mnie ta kwota nie dziwi :/ Sprawdziłam i pierwsze takie apteczne zamówienie miałam na niecałe 160zł, ale nie było tam wieeelu rzeczy, które kupowałam gdzie indziej (pieluchy, szczotka, nożyczki, chusteczki nawilżane, podkłady, żel do mycia, jakieś inne kosmetyki), także mogłam wydać na to wszystko nawet więcej, a jeszcze parę rzeczy mam do kupieniaDziewczyny ile wasza wyprawka apteczna wyniosła? Ja w koszyku mam na ponad 400 zł A to nie koniec..
Jaka Wit d3 zakupilasJa bardzo podobna liste robilam tylko kilka rzeczy juz mialam w domu dla maluszka wydalam w aptece 320 zl