KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też musze jeszcze tyle rzeczy kupić... MasakraŻebym ja to liczyła zamawiałam/kupowałam różne rzeczy w różnych miejscach, więc ciężko powiedzieć, ale jakoś mnie ta kwota nie dziwi :/ Sprawdziłam i pierwsze takie apteczne zamówienie miałam na niecałe 160zł, ale nie było tam wieeelu rzeczy, które kupowałam gdzie indziej (pieluchy, szczotka, nożyczki, chusteczki nawilżane, podkłady, żel do mycia, jakieś inne kosmetyki), także mogłam wydać na to wszystko nawet więcej, a jeszcze parę rzeczy mam do kupienia
Ja to wszystko mam juz jeszcze mam wit c idWszytsko to wyprawka nie tylko do szpitala ale i do domu dla dzidziusia.
To mam. KropleJaka Wit d3 zakupilas
Powiem Ci, ze te 500 plus niech sobie w kieszeń schowaja wolalabym, żeby ich nie było a życie bylo tańsze. A druga moja propozycja taka tylko dla tych co maja umowy i odprowadzaja podatki my corki 500 plus zbieramy bo traktujemy, ze tych pieniędzy nie ma, bo nie robiliśmy dziecka dls tych pieniędzy przecież a musimy i tak zapewnic jej życie i takim sposobem moja corka ma więcej oszczędności niż ja bo moje konto na koniec miesiąca wyglada pustoNo niestety to się uzbierało, ja też kupowałam na parę razy, i na 2-3 msc rozłożyłam zakupy, trochę przez allegro, trochę w sklepie z akcesoriami dla dzieci a trochę w superpharm i nawet więcej wyszło napewno, sam termometr bezdotykowy 160zl także. Też nie wiedziałam że wyprawka tyle kosztuje, a ludzie się 500+ jarają wiadomo zawsze spoko dodatkowy pieniądz ale to nie załatwia wydatków XD jednak tyle dobrze ze to zakupy w większości pewnie tylko jednorazowe bo też nie wiadomo czy wszystko będziemy używać a druga część wystarczy na dłużej a co jeszcze będziesz kupować?
Bibsa zamowilas, ja też logopeda corki polecila mi ten smoczek jako,, mniejsze zlo,, i sa takie uroczeLista zakupów. Na dole będzie 2 komentarz bo można tylko 5 screenow dodać
Butelkę muszę dokupić i chyba wybiorę Link do: AVENT BUTELKA ANTYKOLKOWA NATURAL 125ml 2.0No niestety to się uzbierało, ja też kupowałam na parę razy, i na 2-3 msc rozłożyłam zakupy, trochę przez allegro, trochę w sklepie z akcesoriami dla dzieci a trochę w superpharm i nawet więcej wyszło napewno, sam termometr bezdotykowy 160zl także. Też nie wiedziałam że wyprawka tyle kosztuje, a ludzie się 500+ jarają wiadomo zawsze spoko dodatkowy pieniądz ale to nie załatwia wydatków XD jednak tyle dobrze ze to zakupy w większości pewnie tylko jednorazowe bo też nie wiadomo czy wszystko będziemy używać a druga część wystarczy na dłużej a co jeszcze będziesz kupować?
Muszę dokupić. Koleżance lekarz powiedział że najlepsza Wit d3 bez recepty jest z vigantol bo w składzie nie ma jakiegoś oleju.To mam. Krople
U mnie 175 coś takiego a mam tylko dokupić witaminy, płyn do higieny. Część rzeczy mam już od siostry chusteczki kupowałam w Rossmannie, pampersy duża pakę kupiłam bo miałam bon do Hebe do tego płatki kosmetyczne i patyczki higieniczne na promocji w Lidlu pampersyDziewczyny ile wasza wyprawka apteczna wyniosła? Ja w koszyku mam na ponad 400 zł A to nie koniec..