Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to kopie bez ustanku ze az boliJa jakos od 2 dni slabo czuje i malo ruchow... A jak u was?
Ja też słabo, leżę tylko przez większość czasu, ale kopie nie tak dużo, jak siedzę czy leżę to się uruchamiaJa jakos od 2 dni slabo czuje i malo ruchow... A jak u was?
U mnie raczej constanst no ale najważniejsze, że codziennie go czuję, byle do środy (wtedy mam wizytę), a dzisiaj jak się ładnie u dentysty ruszał jak mi wierciła ogólnie pod koniec ciąży niby ruchy są mniej wyczuwalne, więc się boję co to u mnie będzie, jak nigdy nie były jakieś intensywneJa jakos od 2 dni slabo czuje i malo ruchow... A jak u was?
No ale trzeba pamietac ze te wagi oszukane sa i pewnie mniej ma bo dokładnie nie idzie przewidziećTo wcale taki mały nie jest! Super!!
Hehe u mnie w dzien tak sobie ale w nocy najbardziejMój maluszek dalej w dzień dużo szaleje, w nocy śpi
Napisz co bierzeszDziewczyny ile wasza wyprawka apteczna wyniosła? Ja w koszyku mam na ponad 400 zł A to nie koniec..