marta18691
Fanka BB :)
Ale torba juz parwie spakowana tylko dokumenty i klapki i woda niegazowana mi brakuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tak dalej pojdzie to ponad 4 kg spokojnie będzie miała aaa ile ostatnio miala? Spakuj 62 ciuszki lepiejSama dopytywałam czy to jest prawidłowa waga i potwierdził że jest 3500 ;p ciąża odpowiada z USG wymiarowo na 36tydzień u mnie. Więc jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy nie zaskoczy nas dzidzia styczniu.
U mnie w szpitalu zapewniają rożek dlatego nie muszę brać a w domu będzie w kokonieJa rożek tylko szpitala najwygodniej sie będzie dziecko bralo tymabrdziej takie malutkie
W 32tyg miała 2200. I to też mi się wydawało już sporo. A teraz 36tyg odpowiada i ma 3500. W takim tempie to się zastanawiam czy wogóle dam radę bo jestem bardzo szczupła a na wadze tylko 65kg ;p Chyba czas wziąć połowęm ciuszków na 56 i część na 62 ;p Bo coś czuje że może nas jeszcze zaskoczyćJak tak dalej pojdzie to ponad 4 kg spokojnie będzie miała aaa ile ostatnio miala? Spakuj 62 ciuszki lepiej
Będzie co całować najważniejsze, ze wszystko okej! Moze cc ci zrobią jak będzie powyzej 4 kgW 32tyg miała 2200. I to też mi się wydawało już sporo. A teraz 36tyg odpowiada i ma 3500. W takim tempie to się zastanawiam czy wogóle dam radę bo jestem bardzo szczupła a na wadze tylko 65kg ;p Chyba czas wziąć połowęm ciuszków na 56 i część na 62 ;p Bo coś czuje że może nas jeszcze zaskoczyć
Ja tez na wizycie bede miala pobierany wymaz przez lekarza 26 stycznia.To zależy chyba od lekarza jak to robi i czy to robi. Moj lekarz robi i sam wysyla do labotatorium, place 18zl. I bede miala zrobione 1 lutego. Nic nie mówił o szykowaniu sie jakims
My kupilismy Cybex Cloud Z razem z baza-kupowalismy zestaw 4w1 razem z wozkiem, to byl spory rabat. Fotelik jest lekki i bardzo intuicyjny. Przede wszystkim bezpieczny, ale rowniez rozkladany do lezenia na szybkie wyjscia. Polecam!Dziewczyny, jakie Wy macie foteliki lub chcecie kupic ? Nie wiem czym sie sugerować. Cybex cloud z ponoc mega, ale i mega drogi. Slyszalam tez o cybex aton 5 i cybex m size oraz maxi cosi peble pro. Tyle tego jest, ze nie wiem. Ciezko mi stwierdzic ile moj dzidzius bedzie wazyl po porodzie zeby fotelik pasowal. Nie ma co oszczędzac wiadomo bo to bezpieczenstwo, ale kurde nie na kazdego kieszen to kest zeby wydać ponad tysiąc ☹
No zaskoczyW 32tyg miała 2200. I to też mi się wydawało już sporo. A teraz 36tyg odpowiada i ma 3500. W takim tempie to się zastanawiam czy wogóle dam radę bo jestem bardzo szczupła a na wadze tylko 65kg ;p Chyba czas wziąć połowęm ciuszków na 56 i część na 62 ;p Bo coś czuje że może nas jeszcze zaskoczyć
Nie mialam wogole czytam co to jest chodzi o jakies krzepniecie krwiDziewczyny czy któraś z Was miała pobierane D-Dimery w ciąży ? Ja miałam zlecone i wynik wyszedł 1100 gdzie norma do 500. i zastanawiam się czy bić jutro do lekarza czy spokojnie czekać do wtorku na wizyte