reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hej Dziewczyny, czy któraś z Was miała już badany wymaz gbs? W pon mam lekarza i się zastanawiam czy się przygotować na to badanie bo akurat będę w 35tyg czyli w przedziale w którym te badanie się wykonuje, czy to się robi w laboratorium czy w domu czy jak to wygląda..? wcześniej mój lekarz nic o tym nie wspomniał..
Ja mialam i to wczesniej niewiem kazdy lekarz inaczej robi

reklama
Ja właśnie nie wiem, czy brać do szpitala kocyk, jak już to wezmę rożek, ale pytanie, czy będzie potrzebny, na stronie szpitala niby nic z tych rzeczy nie podają, pewnie mają swoje szmatki do otulenia maluszka, a w razie co będę miała pieluchy tetrowe i flanelowe :)
Ja mam rozek spakowany chyba bardziej praktyczne jest jesli chodzi o szpital

Dziewczyny ja dzisiaj po USG kontrolnym. Jestem w szoku bo dzisiaj mam 35+1 a moja mała odpowiada równo 36tyg i waży 3500 :O jak tak będzie przybierać na wadzę to nie wiem kto da radę ją urodzić ;p
O cholera to duzy bobas bedzie z 4kg bedzial mial pewnie ponad😁❤moje to max 2700bedzie mialo wedlug moich obliczen 😁a w szpitalu sie okaze bo jak W Rybniku mialam cc to ordynator mowil 2690 a ja ze corka będzie miala 2300:) a miala 2370 wiec 320gram to duzo w pomylce😂a tutaj zobaczymy jak będzie z Jakubem😁😁😁

O kurde ! Mój w 35+1 waży 2500 więc piękna waga ! [emoji38]
Dziewczyny ja dzisiaj po USG kontrolnym. Jestem w szoku bo dzisiaj mam 35+1 a moja mała odpowiada równo 36tyg i waży 3500 :O jak tak będzie przybierać na wadzę to nie wiem kto da radę ją urodzić ;p

reklama
Sama dopytywałam czy to jest prawidłowa waga i potwierdził że jest 3500 ;p ciąża odpowiada z USG wymiarowo na 36tydzień u mnie. Więc jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy nie zaskoczy nas dzidzia styczniu.

Do góry