Ja ide w poniedziałek i jesten ciekawa co mi powie doktorek. Ciekawe ile mała wazy. Ja mam chyva z 5 ubranek na 56 reszta 62 takze musi byc dużaMoje napewno będzie malutkie w cm niewiem ostatnio mialo 28cm wiec niewiem 7stycznia mam wizyte
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No jakos sie ulozyMoja mama z córką siedziala, jak do pracy chodzilam a mala byla chora i nie mogla do przedszkola. Takze tyle mialam dobrze, ze zwolnien nie bralam. No mam nadzieje, ze przez 2 lata dojdzie do siebie i bede miala zastępstwo wrazie co za przedszkole
marta18691
No to fajnieJa dzisiaj kupiłam pake pampersow z pampers 72 sztuki to akurat na szpital będę miała, a siostra mi z Lidla wezmie lupilu, bo widziałam, że promocja, bo w biedronce nie dostałam 1. Dokupiłam płatki kosmetyczne i patyczki higieniczne. Jeszcze muszę szczotkę ogarnąć dla małej, nożyczki, dla siebie tantum Rosa i dla małej witaminę d3 i smoczek i maseczki dokupić na szpital w poniedziałek będę miała paczkę z apteki i zacznę pakowanie
marta18691
Hahha ja mam troche na 50 i 56 dosc duzo a na 62 to juz wogole sporoJa ide w poniedziałek i jesten ciekawa co mi powie doktorek. Ciekawe ile mała wazy. Ja mam chyva z 5 ubranek na 56 reszta 62 takze musi byc duża
marta18691
No tylko ja mam jeszcze 6latke i 3.5latke w domuJa też sama. Narzeczony wezmie kilka dni wolnego, ale też na długo sobie nie może pozwolić. Tyle co mamę poproszę, żeby chwilę się zajęła jak będę chciała jeść lub coś a tak nie chce, żeby mi pilnowała, bo swoje już nabawiła. A wieczorem siostra będzie przychodziła i mi małą będzie rozpieszczała i nosiła
Ja ostatnio przeglądałam ostatnią partię ciuszków od siostry, ale większość była chyba po mojej chrześnicy (w dniu porodu ważyła 920g), bo nie dość, że różowe, to rozmiary, których na oczy nie widziałam, od 44 począwszy Kombinezonek, na który liczyłam też taki malusi, że nie brałam, więc czym prędzej muszę jakiś zamówić, bo u mnie na wcześniaka (ani chucherko) się nie zanosi Podobno chodził w nim jej synek, który ważył 2,8kg przy porodzie, ale to nadal mało, mój pewnie podczas kolejnej wizyty tyle będzie ważył Jedynie ciuszki w rozmiarze 56 wzięłam w razie W i chyba jakieś półśpiochy jeszcze mniejsze, ale wyglądające na 56Ja dzis od znajomej z pracy dostałam z 50 ubranek dla dzidziusia 54 cm..., więc zaczynam kupować większe na 60 cm w razie gdybym urodziła około terminu i większe dziecko, ale cieszę się, że jestem ubezpieczona na wypadek porodu w styczniu. Zaraz będę zamawiać przez internet łóżeczko, wanienkę, kocyk i inne takie..., więc czeka mnie fun
Udanych zakupów!
marta18691
Najlepsze ile tych pieluch dla malucha wziasc bo jedna paczke tak wezme a tez mam tak luzem pampersyNo ja ciągle cos przekładałam i pojade w jednych gaciach do szpitala bo nie zdarzę a mowie o pakowaniu sie juz od miesiaca hahaha
marta18691
No to ciekawie z tymi ciuszkamiJa ostatnio przeglądałam ostatnią partię ciuszków od siostry, ale większość była chyba po mojej chrześnicy (w dniu porodu ważyła 920g), bo nie dość, że różowe, to rozmiary, których na oczy nie widziałam, od 44 począwszy Kombinezonek, na który liczyłam też taki malusi, że nie brałam, więc czym prędzej muszę jakiś zamówić, bo u mnie na wcześniaka (ani chucherko) się nie zanosi Podobno chodził w nim jej synek, który ważył 2,8kg przy porodzie, ale to nadal mało, mój pewnie podczas kolejnej wizyty tyle będzie ważył Jedynie ciuszki w rozmiarze 56 wzięłam w razie W i chyba jakieś półśpiochy jeszcze mniejsze, ale wyglądające na 56
Udanych zakupów!
Sylwia99
Szaleństwo będziesz miała moja siostra ma termin jakoś 3 tyg po mnie, a ma córkę która w kwietniu będzie miała 3 latka i syna, który będzie miał w sierpniu 4No tylko ja mam jeszcze 6latke i 3.5latke w domu
reklama
marta18691
Szalenstwo napewnoSzaleństwo będziesz miała