reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hej i jak tam ?:)
Ja dziś po badaniach krwi, nie wyspałam się, więc zamulam cały dzień 😂 A Czaruś zamula ze mną 😂 I właśnie sprawdziłam wyniki, w sumie wszystko ok, jedynie poziom witaminy D znów mi się obniżył a codziennie łykam 4000j. 🤔 więc albo producent suplementu zapomniał dodać witaminy albo brak słońca... nie wiem. Ale najważniejsze, że przeciwciała na covid ujemne!

reklama
Ja dziś po badaniach krwi, nie wyspałam się, więc zamulam cały dzień 😂 A Czaruś zamula ze mną 😂 I właśnie sprawdziłam wyniki, w sumie wszystko ok, jedynie poziom witaminy D znów mi się obniżył a codziennie łykam 4000j. 🤔 więc albo producent suplementu zapomniał dodać witaminy albo brak słońca... nie wiem. Ale najważniejsze, że przeciwciała na covid ujemne!
No to dobrze ze ujemne😊

Hej i jak tam ?:)
U nas dzisiaj dzień ogarniania. Walizka ogarnięta, nosidełko ogarnięte. Czekamy na paczkę z otulaczem do nosidełka. Pranie prawie porobione. Także dzisiaj trochę intensywniej co odbija się na kręgosłupie. :) Dzisiaj mała u mnie daje czadu od samych żeber po same spojenie łonowe. Dokuczają mi bóle brzucha i takie napieranie na krocze ale już teraz to się trzeba liczyć że lżej nie będzie ;p Także czekamy niecierpliwie na kolejną wizytę i zobaczymy co dalej ;p

Ja ubranka już mam poprane i poprasowane i ułożone w komodzie, po niedzieli będę prała kocyki itd. :) i pewnie w poniedziałek przyjdą mi rzeczy z apteki co zamawialam :) a potem dokupię pampersy i jakieś drobne rzeczy typu płatki kosmetyczne, patyczki higieniczne,witaminę d3, tantun Rosa. I coś tam jeszcze nie pamiętam 😁
Przypomnij proszę kiedy poród

A jaka bierzesz witamine d3? Ja biore lek, bo na suplementy to szkoda nawey brzucha bo nic nie dają 😁. Ja ide sonie w tygodniu zrobić przeciwciala na covid z nadzieja, ze juz mialam! Bo moja kolezanka ostatnio rodzila i dziecka nawet nie widziala... Bo okazalo sie w szpitalu, ze covid. Tesciowa w tamtym tygodniu Robila przeciwciala to wykryto u niej, ze miala

A jaka bierzesz witamine d3? Ja biore lek, bo na suplementy do szkoda nawey brzucha bo nic nie dają 😁. Ja ide sonie w tygodniu zrobić przeciwciala na covid z nadzieja, ze juz mialam! Bo moja kolezanka ostatnio rodzila i dziecka nawet nie widziala... Bo okazalo sie w szpitalu, ze covid. Tesciowa w tamtym tygodniu Robila przeciwciala to wykryto u niej

Ja dzis od znajomej z pracy dostałam z 50 ubranek dla dzidziusia 54 cm..., więc zaczynam kupować większe na 60 cm w razie gdybym urodziła około terminu🙈🙉🙊 i większe dziecko😊, ale cieszę się, że jestem ubezpieczona na wypadek porodu w styczniu. Zaraz będę zamawiać przez internet łóżeczko, wanienkę, kocyk i inne takie..., więc czeka mnie fun😍

Ja dzis od znajomej z pracy dostałam z 50 ubranek dla dzidziusia 54 cm..., więc zaczynam kupować większe na 60 cm w razie gdybym urodziła około terminu🙈🙉🙊 i większe dziecko😊, ale cieszę się, że jestem ubezpieczona na wypadek porodu w styczniu. Zaraz będę zamawiać przez internet łóżeczko, wanienkę, kocyk i inne takie..., więc czeka mnie fun😍
Moje napewno będzie malutkie w cm niewiem ostatnio mialo 28cm wiec niewiem 7stycznia mam wizyte

reklama
Do góry