O dzięki, a to bezpieczne dla dzieci? Bo w sumie głównie na tym nam zależy Siostra (specjalista od tych spraw) najbardziej polecała farby wodne, a ja to się na tym kompletnie nie znamTu masz najlepsza farbe do mebli wytrzymala z tej firmy serio sa super! My kupiliśmy bo mamy venge szafe zabudowana w przedpokoju i będziemy malować. Moze w weekend to zrobimy ale juz nad jeziorem meble malowaliśmy i jest super.
reklama
Renesmee
Aktywna w BB
Miałam syna na 9 luty, urodziłam 11 stycznia. Teraz mi Gin mówiła że może być podobnie. Czy często się zdarza? Nie wiem. Mnie się zdarzyłoCze.u z góry zakładacie ze Urodzicie wcześniej nawet o msc czasu ??? aż tak często to się zdaza?
U mnie ostatnio jakoś średnio, ale i tak dużo jem nie mam niby ochoty, nie jestem głodna, ale posiłki główne to z rozsądku, a pomiędzy podjadam, najczęściej jakieś słodyczeDziewczyny a jak jest u Was z apetytem?
Bo ja zauważyłam ze u mnie apetyt coraz mniejszy. 34 tc skończone i zamiast małą dokarmiać bo najbardziej przybiera na wadze to ja mam coraz mniejsze chęci do jedzenia
Renesmee
Aktywna w BB
No właśnie. Ja mam termin 23 luty ale większość już mam, bo po prostu coraz mniej mi się chce. Raczej moje lenistwo i zniechęcenie będzie postepowac niż ustępowac, dlatego to robię :/Spoko, ja też jeszcze nie wszystko mam, ale to akurat głównie kwestia braku kasy (chyba za wcześnie pochwaliłam ZUS), pranie ubranek powoli zaczynam, muszę jeszcze zorganizować mniejszą walizkę i się spakować, także na wcześniejszy poród absolutnie się nie szykuję, do ostatniego dnia pewnie będę coś ogarniać A inna sprawa, że coraz mniej mi się chce coś robić
No w sumie wodnika żadnego nie znam (poza teściową, ale to taka póki co uprzejma znajomość, bez prawdziwych twarzy ), to lepiej jednak ryby. Chociaż ja jestem skorpion to rzadko z którym znakiem się dogaduję Mój chłopak jest bliźniak, a skorpion i bliźniak to niby zgrzyty W sumie mój były też był bliźniak i długo razem nie wytrzymaliśmy, ale to na szczęście w większej mierze kwestia dopasowania charakterów i osobowości niż astrologiiJa z moim 8rok juz jestem ale charakter zawziety ma wodnik jest z 26 stycznia
Ale tez robi sam wszystko i zalatwia jak trzeba to mnie odciazy...bo ten nasz Jakub tak mnie kopie ze az lezki mi nieraz leca bo tak sie wygina
Aż taki piłkarz Ci rośnie? Mój maluch co najwyżej bramkarzem zostanie, bo ruchy tak delikatne, że jak się nie skupię, to nawet czasem nie czuję
Chyba ida na ta sama imprezke
U mnie też z dnia na dzień coraz gorzej, dlatego ostatkami sił zabieram się za to, co trzeba, żeby w końcu mieć spokojną głowę. Teraz najważniejsze wyprać ciuszki (pierwsza partia już się suszy), ogarnąć walizkę i się spakować, no i dopilnować chłopaka z tym przewijakiem i obawiam się, że to będzie najtrudniejszeNo właśnie. Ja mam termin 23 luty ale większość już mam, bo po prostu coraz mniej mi się chce. Raczej moje lenistwo i zniechęcenie będzie postepowac niż ustępowac, dlatego to robię :/
A to musisz poczytać, tego nie wiemO dzięki, a to bezpieczne dla dzieci? Bo w sumie głównie na tym nam zależy Siostra (specjalista od tych spraw) najbardziej polecała farby wodne, a ja to się na tym kompletnie nie znam
Moja córka to wodnik uparta jak osioł i druga tez bedzie wodnik i em takze biedni myJa z moim 8rok juz jestem ale charakter zawziety ma wodnik jest z 26 stycznia
Ale tez robi sam wszystko i zalatwia jak trzeba to mnie odciazy...bo ten nasz Jakub tak mnie kopie ze az lezki mi nieraz leca bo tak sie wygina
reklama
Łe kurde to faktycznie lepiej poczekać do 20 lutego na rybkę W sumie teściowa też uparta, więc coś w tym musi być! A że ja rasowy skorpion, to lepiej, żeby mi się mały uparciuch nie trafiłMoja córka to wodnik uparta jak osioł i druga tez bedzie wodnik i em takze biedni my