reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Tu masz najlepsza farbe do mebli 😁wytrzymala😁😁😁 z tej firmy serio sa super! My kupiliśmy bo mamy venge szafe zabudowana w przedpokoju i będziemy malować. Moze w weekend to zrobimy 😁ale juz nad jeziorem meble malowaliśmy i jest super. 😁
O dzięki, a to bezpieczne dla dzieci? Bo w sumie głównie na tym nam zależy :) Siostra (specjalista od tych spraw) najbardziej polecała farby wodne, a ja to się na tym kompletnie nie znam 😂

reklama
Dziewczyny a jak jest u Was z apetytem?
Bo ja zauważyłam ze u mnie apetyt coraz mniejszy. 34 tc skończone i zamiast małą dokarmiać bo najbardziej przybiera na wadze to ja mam coraz mniejsze chęci do jedzenia
U mnie ostatnio jakoś średnio, ale i tak dużo jem 😂 nie mam niby ochoty, nie jestem głodna, ale posiłki główne to z rozsądku, a pomiędzy podjadam, najczęściej jakieś słodycze 😂

Spoko, ja też jeszcze nie wszystko mam, ale to akurat głównie kwestia braku kasy (chyba za wcześnie pochwaliłam ZUS), pranie ubranek powoli zaczynam, muszę jeszcze zorganizować mniejszą walizkę i się spakować, także na wcześniejszy poród absolutnie się nie szykuję, do ostatniego dnia pewnie będę coś ogarniać 😂 A inna sprawa, że coraz mniej mi się chce coś robić 😕
No właśnie. Ja mam termin 23 luty ale większość już mam, bo po prostu coraz mniej mi się chce. Raczej moje lenistwo i zniechęcenie będzie postepowac niż ustępowac, dlatego to robię :/

Ja z moim 8rok juz jestem ale charakter zawziety ma wodnik jest z 26 stycznia😂
Ale tez robi sam wszystko i zalatwia jak trzeba to mnie odciazy...bo ten nasz Jakub tak mnie kopie ze az lezki mi nieraz leca bo tak sie wygina
No w sumie wodnika żadnego nie znam (poza teściową, ale to taka póki co uprzejma znajomość, bez prawdziwych twarzy 😂), to lepiej jednak ryby. Chociaż ja jestem skorpion to rzadko z którym znakiem się dogaduję 😂 Mój chłopak jest bliźniak, a skorpion i bliźniak to niby zgrzyty 🤔 W sumie mój były też był bliźniak i długo razem nie wytrzymaliśmy, ale to na szczęście w większej mierze kwestia dopasowania charakterów i osobowości niż astrologii ;)
Aż taki piłkarz Ci rośnie? Mój maluch co najwyżej bramkarzem zostanie, bo ruchy tak delikatne, że jak się nie skupię, to nawet czasem nie czuję 😂

No właśnie. Ja mam termin 23 luty ale większość już mam, bo po prostu coraz mniej mi się chce. Raczej moje lenistwo i zniechęcenie będzie postepowac niż ustępowac, dlatego to robię :/
U mnie też z dnia na dzień coraz gorzej, dlatego ostatkami sił zabieram się za to, co trzeba, żeby w końcu mieć spokojną głowę. Teraz najważniejsze wyprać ciuszki (pierwsza partia już się suszy), ogarnąć walizkę i się spakować, no i dopilnować chłopaka z tym przewijakiem i obawiam się, że to będzie najtrudniejsze 😄

reklama
Do góry