reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny a jak jest u Was z apetytem?
Bo ja zauważyłam ze u mnie apetyt coraz mniejszy. 34 tc skończone i zamiast małą dokarmiać bo najbardziej przybiera na wadze to ja mam coraz mniejsze chęci do jedzenia

reklama
Pozniej bedzie pms po porodzie 😂 wybor czy umyć zeby czy zjesc kanapke 😂😂 ja to sie ciesze ze moj maz czasami stawia mnie do pionu bo inaczej ciagle bym chodzila wkurzona albo zaplakana albo marudzila, ze cos boli 😂 ciagle mi mówi, ze jak Hania bedzie nerwowa to przeze mnie😂😂😂po niedzielnej histeri, ze majster nie przyjdzie bo ma covida, sam zrobił kafle w kuchni 😂i musze mu teraz zamówić słuchawki bo nie wierzylam w niego 😂
O proszę jaki zdolny :D Ja jestem ciekawa, kiedy mój się weźmie za malowanie i składanie szafki - przewijaka, bo póki co nawet farby nie wybrał 😠

O proszę jaki zdolny :D Ja jestem ciekawa, kiedy mój się weźmie za malowanie i składanie szafki - przewijaka, bo póki co nawet farby nie wybrał 😠
Tu masz najlepsza farbe do mebli 😁wytrzymala😁😁😁 z tej firmy serio sa super! My kupiliśmy bo mamy venge szafe zabudowana w przedpokoju i będziemy malować. Moze w weekend to zrobimy 😁ale juz nad jeziorem meble malowaliśmy i jest super. 😁

Załączniki

• Screenshot_20201231_152214_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201231_152214_com.android.chrome.jpg
    264,7 KB · Wyświetleń: 42
Dziewczyny prywatne pytanie zadam:) kto chce niech odpowie😂 uprawiacie jeszcze seks?? 😂😁Mi sie tak nie chce 😂gdyby mi meza żal nie było to bym tego nie robiła 😂😂😂za to jak w 1trymestrze nie mogłam bo krwawilam i bralam luteinę to wtedy mi sie tak chciało że ohohoho😂😂
Ojj taak 🙂 średnio dwa razy w tygodniu, ale to mąż się bardziej wysila 😅 my od początku ciąży sobie nie odpuszczamy i póki co Pani doktor nie zabroniła więc też nie chce się znęcać nad mężem 🙂

Dziewczyny a jak jest u Was z apetytem?
Bo ja zauważyłam ze u mnie apetyt coraz mniejszy. 34 tc skończone i zamiast małą dokarmiać bo najbardziej przybiera na wadze to ja mam coraz mniejsze chęci do jedzenia
Ja w sumie przez całą ciążę mam mały apetyt, bardziej się zmuszam do jedzenia, oprócz śniadania, bo rano zawsze głodna wstaję i oprócz tego co zjem rano mogłabym już więcej nic nie jeść ale wiem, że muszę a teraz jak zjem banana to czuję się taka najedzona i że brzuch mi rozpycha.

Ja w sumie przez całą ciążę mam mały apetyt, bardziej się zmuszam do jedzenia, oprócz śniadania, bo rano zawsze głodna wstaję i oprócz tego co zjem rano mogłabym już więcej nic nie jeść ale wiem, że muszę a teraz jak zjem banana to czuję się taka najedzona i że brzuch mi rozpycha.
Właśnie mam to samo. Zjem mały posiłek i brzuch napięty, cały czas czuje się pelna. Wiem ze to maleństwo naciska wnętrzności ale morfologia leci w dół a apetytu coraz mniej

Mój chyba musi być wyjątkowo wyrozumiały i wspierający skoro tyle ze mną wytrzymuje 😂 A ja i tak czasem tego nie doceniam, ale z drugiej strony można by tak samo powiedzieć 😂 Każdy ma swoje wady :)
Ja z moim 8rok juz jestem ale charakter zawziety ma wodnik jest z 26 stycznia😂
Ale tez robi sam wszystko i zalatwia jak trzeba to mnie odciazy...bo ten nasz Jakub tak mnie kopie ze az lezki mi nieraz leca bo tak sie wygina

reklama
Do góry