reklama
Dziewczyny kończy się rok 2020 ! Mysle ze byl to rok wyzwan dla niejednej z nas. !
Wszystkim nam życzę na Nowy Rok duzo zdrowia, siły, ciepliwosci i szczęścia!!!!!!
Żeby kazda z nas wytrwała do swojego terminu i urodziła jak najbardziej możliwie szybko !!;D
Wszystkim nam życzę na Nowy Rok duzo zdrowia, siły, ciepliwosci i szczęścia!!!!!!
Żeby kazda z nas wytrwała do swojego terminu i urodziła jak najbardziej możliwie szybko !!;D
marta18691
Fanka BB :)
Pisze od 20stycznia do 18lutego wodnikoj to maly tez będzie uparty jak tatusTo ja chyba jednak też wodnik, bo też jestem uparta (walczę z tym).
kwiatek250
Ja jestem rybą z lutego i mój kochany mi mówi, że jestem cholernie uparta... i chyba ma racjęŁe kurde to faktycznie lepiej poczekać do 20 lutego na rybkę W sumie teściowa też uparta, więc coś w tym musi być! A że ja rasowy skorpion, to lepiej, żeby mi się mały uparciuch nie trafił
marta18691
A kiedy masz urodziny?Ja jestem rybą z lutego i mój kochany mi mówi, że jestem cholernie uparta... i chyba ma rację
To chyba kwestia charakteru, bo moja mama też jest rybą a nie jest jakoś szczególnie uparta Zresztą najważniejsze, żeby maluch urodził się zdrowy i bez komplikacji, charakterek to już my mu ukształtujemyJa jestem rybą z lutego i mój kochany mi mówi, że jestem cholernie uparta... i chyba ma rację
marta18691
Lovela plyn i bobiniDziewczyny w czym pierzecie ciuszki? Jakiś specjalny proszek?
Ja lovela kapsulki, i plyn do plukania tez lovelaDziewczyny w czym pierzecie ciuszki? Jakiś specjalny proszek?
reklama
kwiatek250
21lutegoA kiedy masz urodziny?