Stoo lat!!! Zrobilas rodzica prezent nikt nie mówi, ze dzieci z grudnia sa głupsze bo z kazdego miesiąca sa durnie ale w przedszkolu czy w pierwszych klasach widac np, ze dzieci takie malutkie jakieś pozniej wszystko sie wyrównuję wiadomoJa jestem z dzisiaj, bo mama mnie urodziła w sylwestra i patrząc na osoby z mojego roku to są głupsze ode mnie o wiele
reklama
MimiiMalwina
Fanka BB :)
I ja już większość dni mam takich ze nic mi się nie chce... zapraszali nas znajomi na donowke a ja jedyne o czym marze to lezec z mezem ogladac dobry filmSpoko, ja też jeszcze nie wszystko mam, ale to akurat głównie kwestia braku kasy (chyba za wcześnie pochwaliłam ZUS), pranie ubranek powoli zaczynam, muszę jeszcze zorganizować mniejszą walizkę i się spakować, także na wcześniejszy poród absolutnie się nie szykuję, do ostatniego dnia pewnie będę coś ogarniać A inna sprawa, że coraz mniej mi się chce coś robić
kiedy poród??
Maluszek001
Ja pierwsze mialam w 29tc jak mialam robiony zastrzyk przeciw konfliktowi serologicznemu. Teraz jak byłam w szpitalu to też mialam 2 razy dziennie robione. A teraz kiedy kolejne to nawet nie wiemDziewczyny robilyscie KTG?
MimiiMalwina
Ooo jak dobrze że nie jestem sama kiedy poród?Ja zaczynam robienie wyprawki, zakupów od jutra....., więc nie tylko Ty. Na razie tylko pare bidy i śpioszków w necie pooglądałam, ale organizowanie wszystkiego od tego weekendu
A ja bym poszla na bal bo za rok nikt mi malucha nie weźmie do pilnowaniaI ja już większość dni mam takich ze nic mi się nie chce... zapraszali nas znajomi na donowke a ja jedyne o czym marze to lezec z mezem ogladac dobry film
kiedy poród??
MimiiMalwina
Ginekolog sam takie skierowanie daje??Ja pierwsze ktg mam 1 lutego. Chyba, ze teraz cos lekarza zaniepokoi to mi zrobi 4 stycznia.
Moj ma w gabinecie ktg takze on mi robiGinekolog sam takie skierowanie daje??
Dla mnie teraz każde wyjście to wyprawa co najmniej na Śnieżkę, ale nawet w domu mniej robię i jakoś ciężko mi zaakceptować ten faktI ja już większość dni mam takich ze nic mi się nie chce... zapraszali nas znajomi na donowke a ja jedyne o czym marze to lezec z mezem ogladac dobry film
kiedy poród??
Termin mam na 19.02. dopiero
Sylwia99
Dziękuję bardzo!Wszystkiego najlepszego!!
reklama
Sylwia99
Haha wiem wiem, śmieje się, że głupsze powiem Ci, że u mnie różnicy nie było dużej co do wzrostu itd dziękujęStoo lat!!! Zrobilas rodzica prezent nikt nie mówi, ze dzieci z grudnia sa głupsze bo z kazdego miesiąca sa durnie ale w przedszkolu czy w pierwszych klasach widac np, ze dzieci takie malutkie jakieś pozniej wszystko sie wyrównuję wiadomo