reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

To ja mam odwrotnie. Dla mnie grudzien to najgorszy miesiąc do rodzenia. Dziecko zawsze jest w tyle a idzie w tym samym czasie do przedszkola czy szkoły 😂 takze ja jak widzę styczen to jestem spokojna 😂chociaz na porod jeszcze za szybko😁teraz sobie mowie byle do poczatku lutego moge rodzic 😁😁 moj maz urodzony w styczniu, corka w lutym ja w marcu 😂 ciekawe kiedy hanna wyjdzie 😁😁😁 mamy zawsze imprezowy początek roku 😂
Ja jestem z dzisiaj, bo mama mnie urodziła w sylwestra :) i patrząc na osoby z mojego roku to są głupsze ode mnie o wiele 🤣

reklama
Uff bo czytając komentarze zaczęłam się obawiać;) mam termin 20 lutego i liczę że Ignas nie urodzi się dużo wcześniej. Muszę zabrać się za pakowanie torby A przede wszystkim zakup apyeczmych rzeczy ;)
Mam wrażenie że jedna jestem tak malozorganizowana nie wiem co się ze mną dzieje 😂🤣
Ja zaczynam robienie wyprawki, zakupów od jutra....., więc nie tylko Ty😃🤗. Na razie tylko pare bidy i śpioszków w necie pooglądałam, ale organizowanie wszystkiego od tego weekendu😍

Mam dokładnie to samo, na plecach duszności, na prawym mnie jest bardzo niewygodnie spać, więc unikam, na lewym koszmar, bo biodro boli niemiłosiernie, a jeszcze tydzień telu wylądowałam na urgence z bólem pod prawymi żebrami.... dobrze, że chociaż to mi przeszlo. No i ja w ciągu dnia też leżę.
Poduszki, rogale, pod biodro, pod tyłek, pod nogi, między nogi... ja już wszystko przerobiłam🤣😂😃... na raz , dwa się sprawdza, a potem jest tak samo....😋😋
I co Ci powiedzieli na ten bol pod zebrami z prawej strony? Ucisk macicy?;) nerwobol?;)

Uff bo czytając komentarze zaczęłam się obawiać;) mam termin 20 lutego i liczę że Ignas nie urodzi się dużo wcześniej. Muszę zabrać się za pakowanie torby A przede wszystkim zakup apyeczmych rzeczy ;)
Mam wrażenie że jedna jestem tak malozorganizowana nie wiem co się ze mną dzieje 😂🤣
Spoko, ja też jeszcze nie wszystko mam, ale to akurat głównie kwestia braku kasy (chyba za wcześnie pochwaliłam ZUS), pranie ubranek powoli zaczynam, muszę jeszcze zorganizować mniejszą walizkę i się spakować, także na wcześniejszy poród absolutnie się nie szykuję, do ostatniego dnia pewnie będę coś ogarniać 😂 A inna sprawa, że coraz mniej mi się chce coś robić 😕

reklama
Do góry