Tym w brzuchu? Czy tym juz po drugiej stronie?A co kupujecie pod choinke dziecia?
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Te po drugiej stronieTym w brzuchu? Czy tym juz po drugiej stronie?
Kupilam camper barbie a dla tej w brzuchu nic boze te zabawki sa takie drogie ze szok. Corka fanka lol, lol omg tylko worek z pieniędzmi mieć masakra ja sie cieszylam z mandarynki w bucie a teraz te dzieci to masakea (albo moje tylko)Te po drugiej stronie
marta18691
No wiesz ja to bym zbankrutowala jak miala wszystko kupowac to co chcamy to co roku problem co im kupic bo one maja naprawde duzo tych zabawek ale kuchenke im drewniana kupilismy taka z lidla jeszcze dostana takie sukienki ksiezniczek i opaski i slodyczeKupilam camper barbie a dla tej w brzuchu nic boze te zabawki sa takie drogie ze szok. Corka fanka lol, lol omg tylko worek z pieniędzmi mieć masakra ja sie cieszylam z mandarynki w bucie a teraz te dzieci to masakea (albo moje tylko)
No moja Basia ma kuchnie drewniana z ikea super sprawa daj spokoj stary kończy pokoj za 3 dni corki i jak bede segregować zabawki to polowa wyleci moja basia bardzo pragnie domek barbie z basenem zjeżdżalnia za jedyne 1200 zl byliśmy po zabawki ze starym i on sie zastanawial czy jej nie kupic złożyć sie z babciami i chrzestna. Powstrzymalam go bo dla mnie to gruba przesada... Dla malucha bede miala teoche zabawek bo w piwnicy mam pelno fisherprice takze tyle dobregoNo wiesz ja to bym zbankrutowala jak miala wszystko kupowac to co chcamy to co roku problem co im kupic bo one maja naprawde duzo tych zabawek ale kuchenke im drewniana kupilismy taka z lidla jeszcze dostana takie sukienki ksiezniczek i opaski i slodycze
marta18691
No tez naprawde nie ma co przesadzac za ta ceneNo moja Basia ma kuchnie drewniana z ikea super sprawa daj spokoj stary kończy pokoj za 3 dni corki i jak bede segregować zabawki to polowa wyleci moja basia bardzo pragnie domek barbie z basenem zjeżdżalnia za jedyne 1200 zl byliśmy po zabawki ze starym i on sie zastanawial czy jej nie kupic złożyć sie z babciami i chrzestna. Powstrzymalam go bo dla mnie to gruba przesada... Dla malucha bede miala teoche zabawek bo w piwnicy mam pelno fisherprice takze tyle dobrego
Ja juz mężowi mowilam, ze ona wkoncu przestanie doceniać... On to oszalal na punkcie córki, ale wątpię żeby byl tez taki dla drugiej. To jego oczko w glowieNo tez naprawde nie ma co przesadzac za ta cene
marta18691
No to potem nie dobrze jak jedno sie faworyzuje a drugie idzie na bok.Ja juz mężowi mowilam, ze ona wkoncu przestanie doceniać... On to oszalal na punkcie córki, ale wątpię żeby byl tez taki dla drugiej. To jego oczko w glowie
Maluszek001
Ja nie mam w planach kupowania do szpitala mlekaDziewczyny czy Wy kupujecie na wszelki wypadek do szpitala takie małe buteleczki z gotowym mlekiem dla malucha? Dzisiaj właśnie domawiałam żeby z apteki itp ale wypadło mi to z głowy. I zastanawiam się czy warto nad tym pomyśleć
reklama
marta18691
Ja tez nigdy nie kupowalamJa nie mam w planach kupowania do szpitala mleka