reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Kupilam camper barbie 😀 a dla tej w brzuchu nic 😂 boze te zabawki sa takie drogie ze szok. Corka fanka lol, lol omg 😂 tylko worek z pieniędzmi mieć masakra 😀 ja sie cieszylam z mandarynki w bucie a teraz te dzieci to masakea (albo moje tylko) 😂
No wiesz ja to bym zbankrutowala jak miala wszystko kupowac to co chca😂my to co roku problem co im kupic bo one maja naprawde duzo tych zabawek ale kuchenke im drewniana kupilismy taka z lidla jeszcze dostana takie sukienki ksiezniczek i opaski i slodycze:)

No wiesz ja to bym zbankrutowala jak miala wszystko kupowac to co chca😂my to co roku problem co im kupic bo one maja naprawde duzo tych zabawek ale kuchenke im drewniana kupilismy taka z lidla jeszcze dostana takie sukienki ksiezniczek i opaski i slodycze:)
No moja Basia ma kuchnie drewniana z ikea super sprawa 😀 daj spokoj stary kończy pokoj za 3 dni corki i jak bede segregować zabawki to polowa wyleci 😂 moja basia bardzo pragnie domek barbie z basenem zjeżdżalnia za jedyne 1200 zl 😂😂😂 byliśmy po zabawki ze starym i on sie zastanawial czy jej nie kupic złożyć sie z babciami i chrzestna. Powstrzymalam go bo dla mnie to gruba przesada... Dla malucha bede miala teoche zabawek bo w piwnicy mam pelno fisherprice takze tyle dobrego 😂

No moja Basia ma kuchnie drewniana z ikea super sprawa 😀 daj spokoj stary kończy pokoj za 3 dni corki i jak bede segregować zabawki to polowa wyleci 😂 moja basia bardzo pragnie domek barbie z basenem zjeżdżalnia za jedyne 1200 zl 😂😂😂 byliśmy po zabawki ze starym i on sie zastanawial czy jej nie kupic złożyć sie z babciami i chrzestna. Powstrzymalam go bo dla mnie to gruba przesada... Dla malucha bede miala teoche zabawek bo w piwnicy mam pelno fisherprice takze tyle dobrego 😂
No tez naprawde nie ma co przesadzac za ta cene😂

reklama
Do góry