reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Kupilam camper barbie 😀 a dla tej w brzuchu nic 😂 boze te zabawki sa takie drogie ze szok. Corka fanka lol, lol omg 😂 tylko worek z pieniędzmi mieć masakra 😀 ja sie cieszylam z mandarynki w bucie a teraz te dzieci to masakea (albo moje tylko) 😂
No wiesz ja to bym zbankrutowala jak miala wszystko kupowac to co chca😂my to co roku problem co im kupic bo one maja naprawde duzo tych zabawek ale kuchenke im drewniana kupilismy taka z lidla jeszcze dostana takie sukienki ksiezniczek i opaski i slodycze:)

No wiesz ja to bym zbankrutowala jak miala wszystko kupowac to co chca😂my to co roku problem co im kupic bo one maja naprawde duzo tych zabawek ale kuchenke im drewniana kupilismy taka z lidla jeszcze dostana takie sukienki ksiezniczek i opaski i slodycze:)
No moja Basia ma kuchnie drewniana z ikea super sprawa 😀 daj spokoj stary kończy pokoj za 3 dni corki i jak bede segregować zabawki to polowa wyleci 😂 moja basia bardzo pragnie domek barbie z basenem zjeżdżalnia za jedyne 1200 zl 😂😂😂 byliśmy po zabawki ze starym i on sie zastanawial czy jej nie kupic złożyć sie z babciami i chrzestna. Powstrzymalam go bo dla mnie to gruba przesada... Dla malucha bede miala teoche zabawek bo w piwnicy mam pelno fisherprice takze tyle dobrego 😂

No moja Basia ma kuchnie drewniana z ikea super sprawa 😀 daj spokoj stary kończy pokoj za 3 dni corki i jak bede segregować zabawki to polowa wyleci 😂 moja basia bardzo pragnie domek barbie z basenem zjeżdżalnia za jedyne 1200 zl 😂😂😂 byliśmy po zabawki ze starym i on sie zastanawial czy jej nie kupic złożyć sie z babciami i chrzestna. Powstrzymalam go bo dla mnie to gruba przesada... Dla malucha bede miala teoche zabawek bo w piwnicy mam pelno fisherprice takze tyle dobrego 😂
No tez naprawde nie ma co przesadzac za ta cene😂

reklama
Do góry