Mam inhalator, te zatoki nie są już tak uciążliwe. Najgorzej rano po calej nocy. Ale doktor twierdzi właśnie ze lepiej wziąć i zwalczyć infekcje do końca. Weźmiemy zobaczymyA nie masz inhalatora żeby sobie robić inhalacje? Mi na zatoki najbardziej pomaga
reklama
No to jak nie jest takie uciążliwe, to lepiej sie inhalowac. Antybiotyk oslabi ci organizm i jeszcze co innego sie przypaleta. Z tego co wiem to na covida nie powinno sie stosowac antybiotykowMam inhalator, te zatoki nie są już tak uciążliwe. Najgorzej rano po calej nocy. Ale doktor twierdzi właśnie ze lepiej wziąć i zwalczyć infekcje do końca. Weźmiemy zobaczymy
Ewq9
Fanka BB :)
Tak, miałam ale nie pamiętam jaki... wiem że 2x dziennie takie wieelkie tabletki, miałam na 8 dni ale brałam 7 dni bo już nie mogłam.. po nim ciągle miałam taki gorzki posmak w ustach
Jaki antybiotyk miałaś przy zapaleniu zatok przy covidzie? Ja właśnie otrzymałam augmentin żeby pomóc zatokom się oczyścić.
marta18691
No az strachNo u mnie mozliwe, ze tez tak bedzie jak zdecyduje lekarz 2 tyg szybcoej rozwiazac ciaze czyli bardzo malo zostało
Te poczatkowe tygodnie szly o wiele wolniej a teraz czas ucieka tak, ze szok!!! Do 12nastego tygodnia czas się tak ciągnął a chodzilam do pracyNo az strach
marta18691
Mi czas przez palce ucieka jak se pomysle ze teraz Kinga 6lat bedzie miala za 28dni to leciTe poczatkowe tygodnie szly o wiele wolniej a teraz czas ucieka tak, ze szok!!! Do 12nastego tygodnia czas się tak ciągnął a chodzilam do pracy
Monik93
Narazie nie, jedynie co to ja odczuwam bol w plecach przy krzyżu gdy sie położę i próbuje wstać.Dziewczyny czy Wy też już czujecie się takie zmęczone cokolwiek by nie zrobił? U nas 32tc i mam wrażenie że zmęczenie nas składa z dnia na dzień coraz większe
Ewq9
Ja mam różnie. Są dni gdzie ugotuję obiad i jestem zmęczona i muszę poleżeć, ale są dni takie jak dziś, gdzie wstałam, byłam na zakupach, ogarnęłam dom, ugotowałam obiad, ubrałam choinkę, a teraz piekę ciasto [emoji38]
Dziewczyny czy Wy też już czujecie się takie zmęczone cokolwiek by nie zrobił? U nas 32tc i mam wrażenie że zmęczenie nas składa z dnia na dzień coraz większe
reklama
marta18691
Tak tez czuje zmeczenieDziewczyny czy Wy też już czujecie się takie zmęczone cokolwiek by nie zrobił? U nas 32tc i mam wrażenie że zmęczenie nas składa z dnia na dzień coraz większe