reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie nic nie wypływa ;)
A zauważyłyście u siebie wyplywającą siare z piersi? Ja już zaczęłam wkładki na biustonosz naklejać bo nie wyrabiam z praniem [emoji28] zauważyłam ze najwięcej jej wypływa podczas wizyt u lekarza... Chyba wtedy hormony najbardziej dają znać o sobie [emoji57]

reklama
Wiem że ciężko i ta izolacja jest dobijająca ale już prawie koniec.
Może już nie złapiecie, nic nie wiadomo jak z każdą chorobą i nie można myśleć czarno na przód. Pamiętaj że mieliście dużo szczęścia przechodząc wirusa łagodnie i bez hospitalizacji, to naprawde duży pozytyw z całej tej sytuacji.
No już teraz staram się myśleć pozytywnie chociaż jak mieliśmy wyniki to tak łatwo nie było. Bo wiadomo nie wiadomo co to i wogole. Ale mam nadzieję że już teraz to zostanie się tylko cieszyć

No już teraz staram się myśleć pozytywnie chociaż jak mieliśmy wyniki to tak łatwo nie było. Bo wiadomo nie wiadomo co to i wogole. Ale mam nadzieję że już teraz to zostanie się tylko cieszyć
Teraz tego pozytywu trzymaj się i ciesz się swoim maluszkiem ☺ będzie dobrze, musi być i innej opcji nie ma !

A na kiedy masz termin ? ☺
14 lutego niby:) tak sobie myslalam w tym tygodniu, ze chcialabym spróbować urodzic naturalnie 😀😀😀 ciekawe czy sie uda hmmm. Napewno nie chce wywoływać porodu nienaturalnie, czyli oxy itp. Chciałabym żeby samo sie zaczęło. Od 36 tygodnia zaczne fikać na pilce 😂i męża bede wykorzystywac codziennie 😂teraz palcem mi sie nawet ruszyć nie chce 😂😂

Gorączka tak jak pisałam 2 góra 3 dni, zapalenie Zatok miałam ponad tydzień- miałam antybiotyk. Brak smaku i węchu 3 tygodnie. Ogólnie jakieś 2 tygodnie byliśmy izolowani (mieszkamy w domu, siedzieliśmy 35 dni na piętrze, jedynie taras żeby wyjść na świeże powietrze) a nic nam już nie było, kompletnie [emoji14]
Co do wiarygodności testów to ja nie wiem jak jest, ale osobiście im nie wierzę [emoji14] bo gdyby wyszedł pozytywny, po jakimś czasie wątpliwy a potem negatyw to okej, ale jak tak skacze.... raz negatyw, raz pozytyw...

Teraz jedynie zmagamy się już dłuższy czas z powikłaniem po tej chorobie :( ale wierzę że to się skończy :)
Jaki antybiotyk miałaś przy zapaleniu zatok przy covidzie? Ja właśnie otrzymałam augmentin żeby pomóc zatokom się oczyścić.

reklama
Do góry