reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No niestety ceny kosmos. 😂 Ja bym mogla miec dom ale tylko w mieście. Bo za miastem to nie dla mnie. Cale zycie bym tylko woziła dzieci 😂a to do szkoly a to tance, logopeda, basen itp 😂
Ja mam w miescie tylko ze mniejszym troche bo na Śląsku normalnie wszedzie mam blisko biedronka rynek przedszkole 1.2km z Kinga chodze z buta wiec 5km dziennie😁🙉

reklama
Ja mam w miescie tylko ze mniejszym troche bo na Śląsku normalnie wszedzie mam blisko biedronka rynek przedszkole 1.2km z Kinga chodze z buta wiec 5km dziennie😁🙉
No to blisko fajnie 😀😀 u mnie przedszkole zamknięte 😥😥juz wściekła jestem to mialbyc ostatni spokojny czas dla mnie 😂bo te chwile juz nie wrócą. I jestem pewna ze do świąt bedzie zamkniete....

No to blisko fajnie 😀😀 u mnie przedszkole zamknięte 😥😥juz wściekła jestem to mialbyc ostatni spokojny czas dla mnie 😂bo te chwile juz nie wrócą. I jestem pewna ze do świąt bedzie zamkniete....
No moja jeszcze pochodzi do 22grudnia a potem dopiero 18stycznia jak bede miala sile z nia chodzic bo 2tygodnie i potem i cc bede miala😁hardkor normalnie🙉

No moja jeszcze pochodzi do 22grudnia a potem dopiero 18stycznia jak bede miala sile z nia chodzic bo 2tygodnie i potem i cc bede miala😁hardkor normalnie🙉
Noooo! Ja dzisiaj musze wkoncu ustalić z lekarzem jak ja rodze 😀musze sie nastawić psychicznie 😂 chociaz u nas to w ogole w szpitalu abstrakcja ten moj napisze ze cesarka a i tak decyduje lekarz w szpitalu 😂 bo wiem, ze mówił ze przez cukrzyce 2 tygodnie szybciej będzie chciał rozwiązać ciąże 😀 czyli 1 luty okolo 😂 a 11 lutego musze byc na chodzie bo córka konczy 5 lat! I trzeba zrobić imprezke 😂to albo niech to będzie na koniec stycznia albo po urodzinach corki 😂

Noooo! Ja dzisiaj musze wkoncu ustalić z lekarzem jak ja rodze 😀musze sie nastawić psychicznie 😂 chociaz u nas to w ogole w szpitalu abstrakcja ten moj napisze ze cesarka a i tak decyduje lekarz w szpitalu 😂 bo wiem, ze mówił ze przez cukrzyce 2 tygodnie szybciej będzie chciał rozwiązać ciąże 😀 czyli 1 luty okolo 😂 a 11 lutego musze byc na chodzie bo córka konczy 5 lat! I trzeba zrobić imprezke 😂to albo niech to będzie na koniec stycznia albo po urodzinach corki 😂
Haha moja ma 8 sycznia 6lat i tez ciężko będzie😂

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry