Sylwia99
Fanka BB :)
Tak, tylko odświeżyć muszę a u Ciebie jak z wyprawka?Wózek łóżko już jest?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, tylko odświeżyć muszę a u Ciebie jak z wyprawka?Wózek łóżko już jest?
Ja raz czuje wysoko a rax jakby zaraz miala mi wypaść takze sama nie wiem czy dobrze ze tak nisko mnie kopie ale zobacze za tydzień na wizycieDziewczyny jak tam wasze brzuszki?
U mnie od dwóch trzech dni dzidzie czuć bardzo nisko. Wręcz jak kopie to po pachwinach i mam wrażenie że po kroczu. Trochę mnie to niepokoi że tak nisko bo mam ważenie ucisku między nogami. Ostatnia wizyta dwa tygodnie temu i wszystko było w jak najlepszym porządku. Zastanawiam się czy jest czemu panikować czy tak się dzidzia układa.
No właśnie u nas usg też dopiero za tydzień, a taka wizyta kontrolna za dwa. I też czekam żeby nie siać paniki bez powodu ale te rozpieranie czasem daje mi się mocno we znaki. Jakby dzidzia miała dosłownie wypaśćJa raz czuje wysoko a rax jakby zaraz miala mi wypaść takze sama nie wiem czy dobrze ze tak nisko mnie kopie ale zobacze za tydzień na wizycie
Ambitnie jak na końcówkę ciążyU mnie remont dalej juz jestem taka zmeczona po co mi to było tak wygląda pokoj dziecka a jeszcxe przed nami salon nie wiem czy zdarzymy
Taki urok chyba końcówek ciąży bol pachwin się pewnie zacznie dobrze ze dzidzis daje o sobie znacNo właśnie u nas usg też dopiero za tydzień, a taka wizyta kontrolna za dwa. I też czekam żeby nie siać paniki bez powodu ale te rozpieranie czasem daje mi się mocno we znaki. Jakby dzidzia miała dosłownie wypaść
Nigdy nie może być cały czas z górki, zawsze musi się coś dziać, aż strach myśleć, co jeszcze do lutego się wydarzy U mnie wyprawka trochę zastopowała, po łóżeczko nie mogliśmy jechać przez kwarantannę, ale już za tydzień odbieramy! A reszta rzeczy albo niewybrana jeszcze albo za wypłatami czekamy Ja to już w ogóle nigdy nie wiem, kiedy ZUS jakąś kasę rzuci Ale w sumie zostało kilka dupereli, wózek i fotelik, a wózek już wstępnie wybranyJuż mi głowa pęka od tego wszystkiego ale mam nadzieje, że to wszystko się jakoś niedługo ogarnie. Ciśnienie mam cały czas dobre, więc na wizycie był fałszywy alarm. Czytałam właśnie wszystkie Wasze posty i widziałam że też wesoło nie masz. Ahhh te uroki ciazy u mnie wyprawka z dnia na dzień wieksza dzisiaj mam w planach zamówić śpiworek do nosidelka
To od ulozenia zalzy u mnie caly czas w dole sie uklada i kopie mocno i tez boli macicaDziewczyny jak tam wasze brzuszki?
U mnie od dwóch trzech dni dzidzie czuć bardzo nisko. Wręcz jak kopie to po pachwinach i mam wrażenie że po kroczu. Trochę mnie to niepokoi że tak nisko bo mam ważenie ucisku między nogami. Ostatnia wizyta dwa tygodnie temu i wszystko było w jak najlepszym porządku. Zastanawiam się czy jest czemu panikować czy tak się dzidzia układa.
Mój tam nie kopie, ale czuję jak się rusza, raczej w różnych miejscach, na dole też coś tam czasem czuję, tak leciutko, ale nawet nie wiem, czy to dzidziuś, czy jakieś skurcze lub coś innego Jak 2 tygodnie temu miałaś wizytę i wszystko było dobrze, to raczej nie ma powodu, żeby panikować, ale zawsze warto obserwować wszelkie odstępstwa od normyDziewczyny jak tam wasze brzuszki?
Ja czuje ze moja cały czas zmienia pozycję. Ciągle czuje w innych miejscach ruchy. Teraz wizyta 15 grudnia ze szczegółowym USG więc czekam z niecierpliwościąDziewczyny jak tam wasze brzuszki?