reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja tez mam od drugiego trymestru straszna zgage-ale wloski na glowie mi nie beda przeszkadzaly😁
Kiedy masz wizytę u lekarza? Pewnie wszystko będzie dobrze, nie martw się na zapas :) A tej cholestazie można jakoś zapobiegać? Po kwarantannie też będę robiła badania, bo te ostatnio na szybko to pewnie niezbyt miarodajne, jeszcze pojemnik z moczem mi spadł jak się rejestrowałam 😂 zresztą żelazo od tamtych badań biorę 2x dziennie, to morfologia na pewno się zmieniła, ciekawa jestem jak teraz te badania wyjdą. Wykupiłam badania w pakiecie, w którym są też próby wątrobowe, to i diagnostykę cholestazy będę miała przy okazji, na szczęście nic złego się nie dzieję, ale jak już są te badania w pakiecie, to czemu nie skorzystać :)
Niee ta cholestaza wychodzi tak o w sumie, tabletki pewnie dostanę i zobaczymy. A ja sobie zrobie we wtorek posiew z moczu i zobaczymy, 7go mam wizytę u doktorka

7 grudnia mamy USG i czekamy na nie jak na zbawienie :D już dawno nam się czas tak nie dłużył jak teraz :p
Oj ja teraz też czekam z niecierpliwością na wizytę, jeszcze bardziej niż zwykle (9 grudnia mam), zaraz minie miesiąc od poprzedniej wizyty, po drodze się tyle działo, mam nadzieję, że nie zaszkodziłam maluszkowi tymi swoimi stresami :(

Niee ta cholestaza wychodzi tak o w sumie, tabletki pewnie dostanę i zobaczymy. A ja sobie zrobie we wtorek posiew z moczu i zobaczymy, 7go mam wizytę u doktorka
Ciekawe, że tak bez powodu, najgorzej jak nie możesz nic zrobić, żeby zapobiec :( U mnie z moczem póki co wszystko było ok, ale zrobię powtórnie, tak jak pisałam - ostatnia próbka była wstrząśnięta niemieszana, nawet nie wiem, czy pojemniczek nie pękł, z takiej wysokości spadł :D

reklama
Ciekawe, że tak bez powodu, najgorzej jak nie możesz nic zrobić, żeby zapobiec :( U mnie z moczem póki co wszystko było ok, ale zrobię powtórnie, tak jak pisałam - ostatnia próbka była wstrząśnięta niemieszana, nawet nie wiem, czy pojemniczek nie pękł, z takiej wysokości spadł :D
Jakby pękł to nikt by nie przyjął uszkodzonej próbki ;)

Do góry