Maluszek001
Fanka BB :)
Dziewczyny a macie może jakiś sprawdzony termometr? ☺ bo tutaj ciężko mi coś wybrac... Zastanawiam się nad visiofocus 06400 albo smart, może ma któraś? ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam smart. Przede wszystkim nie wariuje jak inne, że pokazuje np 2-3 stopnie mniej testowałam na dorosłych więc nie wiem jak u dzieci się sprawdza.Dziewczyny a macie może jakiś sprawdzony termometr? ☺ bo tutaj ciężko mi coś wybrac... Zastanawiam się nad visiofocus 06400 albo smart, może ma któraś? ☺
Ja mam ten od prawie 5 lat i nigdy mnie nie zawiódł. Mierzymy temperaturę córce i sobie i zawsze prawde nam powie. Pol rodziny juz go ma z naszego polecenja i kazdy bardzo zadowolonyDziewczyny a macie może jakiś sprawdzony termometr? ☺ bo tutaj ciężko mi coś wybrac... Zastanawiam się nad visiofocus 06400 albo smart, może ma któraś? ☺
A ja w sumie nie wiem za bardzo co do czego będę używać, do wózka i fotelika raczej kombinezonek, ale pewnie nie za długo, bo zanim wyjdę na pierwszy spacer, to już pewnie marzec będzie Śpiworek jest dość duży, to na końcówkę roku może jeszcze się nada, albo jak mi się nie będzie chciało wciskać małego w kombinezonJa kupiłam taki dedykowany do fotelika, bo podobno w kombinezonie nie można dzidziusia przewozić w aucie. To moja pierwsza ciąża więc nie wiem co się przyda a co nie. ale kombinezonik też mam i mam w planach go zakładać do wózka
Ja właśnie niedawno zamówiłam, jeszcze nie przyszedł, więc się nie wypowiem, ale był polecany chyba nawet tu na forum Geratherm NonContactDziewczyny a macie może jakiś sprawdzony termometr? ☺ bo tutaj ciężko mi coś wybrac... Zastanawiam się nad visiofocus 06400 albo smart, może ma któraś? ☺
O właśnie ten zamówiłam, to pewnie Ty go wcześniej już polecałaś, powinnaś brać prowizję od producenta jak tyle ludzi już go kupiło za Twoją namowąJa mam ten od prawie 5 lat i nigdy mnie nie zawiódł. Mierzymy temperaturę córce i sobie i zawsze prawde nam powie. Pol rodziny juz go ma z naszego polecenja i kazdy bardzo zadowolony
No musze do producenta napisac ze nowy by sie przydal 5 lat to i tak dlugo ja jestem napraede zadowolonaO właśnie ten zamówiłam, to pewnie Ty go wcześniej już polecałaś, powinnaś brać prowizję od producenta jak tyle ludzi już go kupiło za Twoją namową
Ja dlatego bym nie dzwoniła do przychodni potraktowałabym to jak przeziebienie o ile nie ma komplikacji żadnych. Bo mozna byc zwyczajnie chorym.No to kochane i u mnie dziś nerwowo... Mąż gorączkuje, kaszel, katar. Ja wyniosłam się na razie z wielkim bólem serca do drugiego pokoju. Czekamy na rozwój sytuacji i jutro dzwonimy do przychodni w razie co.
I tu się zaczynają nerwy bo za tydzien usg a za 2 wizyta kontrolna. Jak sobie pomyśle że mieliby mnie zamknąć teraz na 17 dni w domu z powodu kwarantanny to aż mnie w żołądku ściska ;p