Ja to bym chciała w końcu z rodziną się zobaczyć, ale ciągle coś i tak już dobry miesiąc się nie widzieliśmy, nawet chrześniaczce prezentu urodzinowego na 2 latka jeszcze nie miałam okazji dać, a to już ponad 2 tygodnie minęły. Jeszcze mam do odebrania od rodziców ciuszki, które siostra mi zostawiła i podobno prezenty urodzinowe A co do świąt to z jednej strony chciałabym pojechać i do swojej rodziny i do rodziny chłopaka, a z drugiej mam obawy w związku z pandemią Wiadomo najważniejsze to się nie rozchorować (na nic), ale już samo siedzenie na kwarantannie jest uciążliwe -chłopak dziś pierwszy dzień na wolności, a przede mną jeszcze 6 dni kiblowaniaJa i tak w domu bede
reklama
No w sumie niby racja Ale i tak się tam dość mocno wstrząsnęło, spieniło, coś pociekło, więc dla pewności wolę powtórzyćJakby pękł to nikt by nie przyjął uszkodzonej próbki
MimiiMalwina
Fanka BB :)
Wózek łóżko już jest?19 luty ubranka mam tylko oby wyprac i prasowanie
marta18691
A Ty juz masz wszystko?Wózek łóżko już jest?
Maluszek001
U mnie dalej moc wrażeń, dlatego tak długo nie pisałam. Moje drugie podejście do krzywej cukrowej znowu się nie udało, ponownie zwymiotowałam... Przez to muszę się udać do diabetyka żeby mierzyć sobie cukier. Ciśnienie też musze kontrolować bo na ostatniej wizycie mi bardzo skoczyło. Jeszcze w międzyczasie zrobił mi się czyrak na pośladku i teraz we wtorek czeka mnie wizyta w szpitalu na zastrzyk przeciwko konfliktowi serologicznemu... I luteine nadal biorę. Już się nie mogę doczekać tego lutego
Ostatnia edycja:
Maluszek001
Ja wczoraj zamówiłam anex m type. Świetna amortyzacja, lekko się prowadzi. Zakochałam się w nimOglądałam dziś wózki i oszalala... za dużo tego.. Nie mam pojęcia który wybrać. Mieszkam blisko rzeki lasu i chciałam kupić wygodny wózek który sprawdzi się w każdym terenie.. jakie kolka żelowe czy pompowane?
Właśnie się zastanawiałam co u Ciebie, że tak zamilkłaś. Czyli mówisz niewesoło Na pocieszenie powiem, że u mnie ostatnio też było ciężko (covid w domu, ogromny stres, masa obowiązków i wszystko w reżimie szpitalnym, żeby się nie zarazić, kwarantanna jeszcze do piątku no i ruchy maluszka ograniczone plus wypadła mi przez to wszystko wizyta kontrolna u lekarza, zajęcia w szkole rodzenia i odbiór łóżeczka trzeba było przełożyć ), ale mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej i Tobie też tego życzę!U mnie dalej moc wrażeń, dlatego tak długo nie pisałam. Moje drugie podejście do krzywej cukrowej znowu się nie udało, ponownie zwymiotowałam... Przez to muszę się udać do diabetyka żeby mierzyć sobie cukier. Ciśnienie też musze kontrolować bo na ostatniej wizycie mi bardzo skoczyło. Jeszcze w międzyczasie zrobił mi się czyrak na pośladku i teraz we wtorek czeka mnie wizyta w szpitalu na zastrzyk przeciwko konfliktowi serologicznemu... I luteine nadal biorę. Już się nie mogę doczekać tego lutego
sandra0777
Mam dokladnie to samo w domu! Pomysl jak bedzie pieknie pozniej!U mnie remont dalej juz jestem taka zmeczona po co mi to było tak wygląda pokoj dziecka a jeszcxe przed nami salon nie wiem czy zdarzymy
reklama
Maluszek001
Już mi głowa pęka od tego wszystkiego ale mam nadzieje, że to wszystko się jakoś niedługo ogarnie. Ciśnienie mam cały czas dobre, więc na wizycie był fałszywy alarm. Czytałam właśnie wszystkie Wasze posty i widziałam że też wesoło nie masz. Ahhh te uroki ciazy u mnie wyprawka z dnia na dzień wieksza dzisiaj mam w planach zamówić śpiworek do nosidelkaWłaśnie się zastanawiałam co u Ciebie, że tak zamilkłaś. Czyli mówisz niewesoło Na pocieszenie powiem, że u mnie ostatnio też było ciężko (covid w domu, ogromny stres, masa obowiązków i wszystko w reżimie szpitalnym, żeby się nie zarazić, kwarantanna jeszcze do piątku no i ruchy maluszka ograniczone plus wypadła mi przez to wszystko wizyta kontrolna u lekarza, zajęcia w szkole rodzenia i odbiór łóżeczka trzeba było przełożyć ), ale mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej i Tobie też tego życzę!