reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
W końcu musze zagonić męża żeby teraz on trochę porobił mi troche zdjęć 😁
Wielkimi krokami się zbliżamy do tego naszego upragnionego lutego 😉
Dziś mam już 28t2d 😊
Ja im bliżej lutego tym bardziej jeszcze dodałabym miesiąc 😂 jakoś ta ciaza za szybko mi mija 😁pewnie i tak urodzę 2 tygodnie szybciej takze w ogóle jakos malo czasu zostalo 😁 znowu zarywanie nocy i patrzenie czy oddycha 😁 musze gdzies siły zebrać 😁

Ja im bliżej lutego tym bardziej jeszcze dodałabym miesiąc 😂 jakoś ta ciaza za szybko mi mija 😁pewnie i tak urodzę 2 tygodnie szybciej takze w ogóle jakos malo czasu zostalo 😁 znowu zarywanie nocy i patrzenie czy oddycha 😁 musze gdzies siły zebrać 😁
Mi zdecydowanie też za szybko! Jeszcze ta kwarantanna, to 3 tygodnie wycięte z życia, potem akcja wyprawka i ani się obejrzę, a będą święta, a po świętach to już wyczekiwanie pewnie będzie :D

A dlaczego myślisz że szybciej ? Córke też wcześniej urodziłaś ? ☺
Mój syn tylko 5 dni wcześniej się urodził 😉
Oj też tak miałam sprawdzałam, nasłuchiwałam jak spał czy oddycha 😉

A dlaczego myślisz że szybciej ? Córke też wcześniej urodziłaś ? ☺
Mój syn tylko 5 dni wcześniej się urodził 😉
Oj też tak miałam sprawdzałam, nasłuchiwałam jak spał czy oddycha 😉
Corke tydzien po terminie 😂. Lekarz mi mówił ze będziemy dzialac 2 tygodnie wczesniej przez cukrzyce ciazowa.

reklama
Do góry