reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Corke tydzien po terminie 😂. Lekarz mi mówił ze będziemy dzialac 2 tygodnie wczesniej przez cukrzyce ciazowa.
To się jej zbytnio nie spieszyło 😉 a to akcja porodowa sama się rozwinęła czy musiałaś mieć wywołany ? To ile ma lat teraz córka ? 😊

A to nie wiedziam że przez cukrzce ciążową wcześniej rozwiązują ciąże, u mnie w otoczeniu nie było dziewczyn z cukrzycą ciążową to nie jestem w temacie.

reklama
To się jej zbytnio nie spieszyło 😉 a to akcja porodowa sama się rozwinęła czy musiałaś mieć wywołany ? To ile ma lat teraz córka ? 😊

A to nie wiedziam że przez cukrzce ciążową wcześniej rozwiązują ciąże, u mnie w otoczeniu nie było dziewczyn z cukrzycą ciążową to nie jestem w temacie.
Niee lezalam ttdzien w szpitalu i wkoncu mi wywolywali. Jeden dzien mialam jakis zel na szyjke (nic nie ruszyło) deugi dzien mialam balonik na szyjke ubrany i mi sie zaczęły bole (tzn ja myslalam ze to bole) 😂a pani polozna mi powiedziala ze to takiw okresowe bole to nie skurcze hahaha 😂po 3 h przeszlo. I na trzeci dzien juz gotowa na porodowke okscytozyne mi dali i nic 😂 przebili mi wody plodowe i nic wiec musieli mnie pociąć. 😂Takze troche tam przeżyłam. Corke urodzilam 11 lutego 2016 czyli jeszcze ma 4 lata. Druga corka ternin z miesiaczki mam tez na 11 luty ale z usg 14 luty 😁 . Takze bedzie moze rowno 5 lat różnicy

Łee to ja mam mniejszy brzuch! W sumie prawie w ogóle go nie czuję, jedynie jak buty trzeba zawiązać, to nie chcę za bardzo dziecka zgniatać. To w sumie najaktualniejsze zdjęcie (25+1).
To ja mam jeszcze mniejszy 🙈 początek 27 tygodnia 😀

Załączniki

• 20201115_142751.jpg
    20201115_142751.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 90
Niee lezalam ttdzien w szpitalu i wkoncu mi wywolywali. Jeden dzien mialam jakis zel na szyjke (nic nie ruszyło) deugi dzien mialam balonik na szyjke ubrany i mi sie zaczęły bole (tzn ja myslalam ze to bole) 😂a pani polozna mi powiedziala ze to takiw okresowe bole to nie skurcze hahaha 😂po 3 h przeszlo. I na trzeci dzien juz gotowa na porodowke okscytozyne mi dali i nic 😂 przebili mi wody plodowe i nic wiec musieli mnie pociąć. 😂Takze troche tam przeżyłam. Corke urodzilam 11 lutego 2016 czyli jeszcze ma 4 lata. Druga corka ternin z miesiaczki mam tez na 11 luty ale z usg 14 luty 😁 . Takze bedzie moze rowno 5 lat różnicy
No proszę, u Ciebie też szansa na coroczne podwójne urodziny 😄 Ale niewesoło w tym szpitalu miałaś, ciekawe od czego to zależy, że dziecko nie chce wyjść 🤔

O to chyba bardzo było jej wygodnie w brzuszku że nic ją nie ruszyło 😂
To znów luty 😁 u mnie będzie równo 3 lata, nie licząc pare dni 😉

reklama
Do góry