W sumie to najważniejsze tylko żeby było zdrowe i szczęśliwie urodzone. Ale nie powiem ze ciekawość nas zjada. tymbardziej jak chcemy kupić jakieś ubranka to ja patrzę na róż i kwiatki a mąż na Batmana i star wars więc w tej kwestii jesteśmy wstrzymani może w grudniu się pokażeMój z tego co pamiętam w 20tc ważył 370g, a 2 tygodnie później już ponad 400g Ostatnio, czyli w 25tc. było już 830g, teraz pewnie ponad 1kg będzie!
Olga - będziesz miała niespodziankę
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
11 kg i najlepsze jest to, że u mnie tylko brzuch większy, trochę poszło w tyłek, cycki i uda, ale nie dużo brzuchol mam jak to mówią spory chociaż ja się nie czuję, żeby był aż taki spory No ja w ciągu miesiąca 4,5 kg i zastanawiam się czy nie zatrzymała mi się woda.. Bo to nie jest tak, że jem nie wiadomo ile. Jem tyle jak przed ciąża, tyle że trochę więcej słodyczy, ale z głową. Przed ciąża wgl nie mogłam przytyć a się starałam. I nigdy nie mogłam przekroczyć 50 kg. Zdj co prawda w kurtce jeszcze i wyglądam na większą jeszczeIle kg na plusie? Ja jestem zdziwiona bo od początku ciąży do 22tc miałam aż 9kg na plusie. A przez ostatni miesiąc tylko kilogram. A wydawało mi się że ten okres drugiej połowy ciąży raczej jest taki intensywniejszy co do wagi
Załączniki
Sylwia99
Ale też kieruję się tym trochę, że ja i narzeczony trochę dużo ważyliśmy jak się urodziliśmy. Dowiem się 9 grudnia ile waży ta moja dziewczynka dla mnie też jest to sporo, że tyle przytyłam skoro zawsze byłam jak patyk.To chyba nie jest tak, że im więcej mama tyje, tym więcej dziecko waży (no poza skrajnościami) Ja na początku 2 trymestru dość szybko tyłam, a ostatnio jakoś wolniej (ok. 2kg na miesiąc) - myślałam, że jest na odwrót, a widać każda kobieta ma inaczej - łącznie do ostatniej soboty jak się ważyłam przytyłam 8kg
Noo śliczny brzusiol! wcale nie widać po budowie żeby dużo kg przybrało. Raczej idzie wszystko "w przód"11 kg i najlepsze jest to, że u mnie tylko brzuch większy, trochę poszło w tyłek, cycki i uda, ale nie dużo brzuchol mam jak to mówią spory chociaż ja się nie czuję, żeby był aż taki spory No ja w ciągu miesiąca 4,5 kg i zastanawiam się czy nie zatrzymała mi się woda.. Bo to nie jest tak, że jem nie wiadomo ile. Jem tyle jak przed ciąża, tyle że trochę więcej słodyczy, ale z głową. Przed ciąża wgl nie mogłam przytyć a się starałam. I nigdy nie mogłam przekroczyć 50 kg. Zdj co prawda w kurtce jeszcze i wyglądam na większą jeszcze
Sylwia99
Śmieję się, że mam kształt jajka najwięcej w brzuch mi poszłoNoo śliczny brzusiol! wcale nie widać po budowie żeby dużo kg przybrało. Raczej idzie wszystko "w przód"
Ale
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo za 2.5 miesiąca te "jajko" momentalnie zejdzie po urodzeniu! już nam coraz bliżej!Śmieję się, że mam kształt jajka najwięcej w brzuch mi poszło
Monik93
O jaa!11 kg i najlepsze jest to, że u mnie tylko brzuch większy, trochę poszło w tyłek, cycki i uda, ale nie dużo brzuchol mam jak to mówią spory chociaż ja się nie czuję, żeby był aż taki spory No ja w ciągu miesiąca 4,5 kg i zastanawiam się czy nie zatrzymała mi się woda.. Bo to nie jest tak, że jem nie wiadomo ile. Jem tyle jak przed ciąża, tyle że trochę więcej słodyczy, ale z głową. Przed ciąża wgl nie mogłam przytyć a się starałam. I nigdy nie mogłam przekroczyć 50 kg. Zdj co prawda w kurtce jeszcze i wyglądam na większą jeszcze
Faktycznie spory brzusio który to tydzień?
Sylwia99
Zdjęcie robione w niedzielę, a teraz aktualnie 27+1 pierwsza ciąża mojaO jaa!
Faktycznie spory brzusio który to tydzień?
Sylwia99
O to to! Szybko zejdzie Oj tak coraz bliżejAle
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo za 2.5 miesiąca te "jajko" momentalnie zejdzie po urodzeniu! już nam coraz bliżej!
reklama
A do nas nikt nie dzwoni, nawet sanepid. Mam nadzieję, że jak już zadzwonią, to moją kwarantannę będą liczyć od dnia wyniku, a nie od dnia telefonuDo mnie dzwonili z komendy powiatowej policji że muszę zainstalować koniec końców i tak nie mogłam z niej korzystać