reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No proszę, u Ciebie też szansa na coroczne podwójne urodziny 😄 Ale niewesoło w tym szpitalu miałaś, ciekawe od czego to zależy, że dziecko nie chce wyjść 🤔
No wesolo wesoło, tyle dobrego ze nie cierpiałam 😂 gorzej psychicznie bo człowiek by juz chciał a tu nic. Nie wien od czego to zalezy, cala ciaze bylam aktywna skakalan na pilce od miesiaca 😂 uprawialam seks a tu nic.

To, ale będziesz miała wesoło jak kolejne dziecko też zrobi Ci prezent na Walentynki - co roku podwójne urodziny 😄
No mam nadzieje że będzie chciała wyjść jednak przed terminem 😁
Bo ja wiem, czy taki mniejszy... Porównywalny bym powiedziała, bo ja mam jeszcze warstwę tłuszczyku, która tam już była wcześniej 😂 Ale ostatecznie raczej nie spodziewam się wielkiego brzucha i w sumie dobrze, może ominą mnie bóle kręgosłupa ;)
W pierwszej ciąży bóle pleców a szczególnie lędźwi dopadły mnie m-c przed terminem, więc jeszcze wszystko przed Tobą 😉 a w tej to już mam bóle pleców z dwa m-ce.

Ostatnia edycja:
No mam nadzieje że będzie chciała wyjść jednak po terminie 😁

W pierwszej ciąży bóle pleców a szczególnie lędźwi dopadły mnie m-c przed terminem, więc jeszcze wszystko przed Tobą 😉 a w tej to już mam bóle pleców z dwa m-ce.
A mnie rozstępy zlapaly 4 dni przed porodem 😂 cala ciaze nie miałam nic na brzuchu 😥

No wesolo wesoło, tyle dobrego ze nie cierpiałam 😂 gorzej psychicznie bo człowiek by juz chciał a tu nic. Nie wien od czego to zalezy, cala ciaze bylam aktywna skakalan na pilce od miesiaca 😂 uprawialam seks a tu nic.
Mojej koleżance też kroplówka nie pomogła a była prawie 2 tyg po terminie i nic zero skurczy, też miała cesarke.

Ja mam 27tydzien i 3 dni 😁

Załączniki

• IMG_20201120_170345.jpg
    IMG_20201120_170345.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry