Paola_89
Fanka BB :)
Kolejny fajny brzuszekTo ja mam jeszcze mniejszy początek 27 tygodnia
też taki mały bym chciała ale to bym musiała się cofnąć do pierwszej ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolejny fajny brzuszekTo ja mam jeszcze mniejszy początek 27 tygodnia
No wesolo wesoło, tyle dobrego ze nie cierpiałam gorzej psychicznie bo człowiek by juz chciał a tu nic. Nie wien od czego to zalezy, cala ciaze bylam aktywna skakalan na pilce od miesiaca uprawialam seks a tu nic.No proszę, u Ciebie też szansa na coroczne podwójne urodziny Ale niewesoło w tym szpitalu miałaś, ciekawe od czego to zależy, że dziecko nie chce wyjść
No mam nadzieje że będzie chciała wyjść jednak przed terminemTo, ale będziesz miała wesoło jak kolejne dziecko też zrobi Ci prezent na Walentynki - co roku podwójne urodziny
W pierwszej ciąży bóle pleców a szczególnie lędźwi dopadły mnie m-c przed terminem, więc jeszcze wszystko przed Tobą a w tej to już mam bóle pleców z dwa m-ce.Bo ja wiem, czy taki mniejszy... Porównywalny bym powiedziała, bo ja mam jeszcze warstwę tłuszczyku, która tam już była wcześniej Ale ostatecznie raczej nie spodziewam się wielkiego brzucha i w sumie dobrze, może ominą mnie bóle kręgosłupa
A mnie rozstępy zlapaly 4 dni przed porodem cala ciaze nie miałam nic na brzuchuNo mam nadzieje że będzie chciała wyjść jednak po terminie
W pierwszej ciąży bóle pleców a szczególnie lędźwi dopadły mnie m-c przed terminem, więc jeszcze wszystko przed Tobą a w tej to już mam bóle pleców z dwa m-ce.
Mojej koleżance też kroplówka nie pomogła a była prawie 2 tyg po terminie i nic zero skurczy, też miała cesarke.No wesolo wesoło, tyle dobrego ze nie cierpiałam gorzej psychicznie bo człowiek by juz chciał a tu nic. Nie wien od czego to zalezy, cala ciaze bylam aktywna skakalan na pilce od miesiaca uprawialam seks a tu nic.
Ładny brzusioJa mam 27tydzien i 3 dni
Ale pech, to znak był że pora rodzićA mnie rozstępy zlapaly 4 dni przed porodem cala ciaze nie miałam nic na brzuchu
W takim razie witam w klubie. U nas też termin 10.02A ja mam na 10.02.
Z synem miałam termin na 18 lutego a zrobił mamie prezent na walentynki
A to Twój maluszek tak się chowa i nie chce się mamie pokazaćW takim razie witam w klubie. U nas też termin 10.02