Łee to ja mam mniejszy brzuch! W sumie prawie w ogóle go nie czuję, jedynie jak buty trzeba zawiązać, to nie chcę za bardzo dziecka zgniatać. To w sumie najaktualniejsze zdjęcie (25+1).11 kg i najlepsze jest to, że u mnie tylko brzuch większy, trochę poszło w tyłek, cycki i uda, ale nie dużo brzuchol mam jak to mówią spory chociaż ja się nie czuję, żeby był aż taki spory No ja w ciągu miesiąca 4,5 kg i zastanawiam się czy nie zatrzymała mi się woda.. Bo to nie jest tak, że jem nie wiadomo ile. Jem tyle jak przed ciąża, tyle że trochę więcej słodyczy, ale z głową. Przed ciąża wgl nie mogłam przytyć a się starałam. I nigdy nie mogłam przekroczyć 50 kg. Zdj co prawda w kurtce jeszcze i wyglądam na większą jeszcze
reklama
Ale właśnie tak jest, że szczupłe kobiety tyją więcej, a przynajmniej powinnyAle też kieruję się tym trochę, że ja i narzeczony trochę dużo ważyliśmy jak się urodziliśmy. Dowiem się 9 grudnia ile waży ta moja dziewczynka dla mnie też jest to sporo, że tyle przytyłam skoro zawsze byłam jak patyk.
Sylwia99
Fanka BB :)
No ładny brzusio masz No to w moim przypadku, by się zgadzałoAle właśnie tak jest, że szczupłe kobiety tyją więcej, a przynajmniej powinny
Sylwia99
To teraz na odwrót niech Tobie robią zdjęcia zawsze to pamiątkaŁadne brzusia macie
To moja druga ciąża i szybko mi ten brzuch robi się coraz większy, a do szczupłych się nie zaliczam
Jakoś w tej ciąży nie mam nawet zdjęć robionych bo ciągle to ja robie za fotografa
Ewq9
Piękny brzuszek ! [emoji16]
Jeśli martwisz się zatrzymaniem wody w organizmie to polecam pić zaparzoną herbatę z pokrzywy, moja kuzynka piła w ciąży i mówi że nic się jej wody nie zatrzymało [emoji1] ja też staram się pić, ale nie codziennie tylko np 3 dni, potem 2 dni przerwy i znowu [emoji39]
Jeśli martwisz się zatrzymaniem wody w organizmie to polecam pić zaparzoną herbatę z pokrzywy, moja kuzynka piła w ciąży i mówi że nic się jej wody nie zatrzymało [emoji1] ja też staram się pić, ale nie codziennie tylko np 3 dni, potem 2 dni przerwy i znowu [emoji39]
11 kg [emoji86] i najlepsze jest to, że u mnie tylko brzuch większy, trochę poszło w tyłek, cycki i uda, ale nie dużo [emoji28] brzuchol mam jak to mówią spory [emoji2368] chociaż ja się nie czuję, żeby był aż taki spory [emoji6] No ja w ciągu miesiąca 4,5 kg i zastanawiam się czy nie zatrzymała mi się woda.. Bo to nie jest tak, że jem nie wiadomo ile. Jem tyle jak przed ciąża, tyle że trochę więcej słodyczy, ale z głową. Przed ciąża wgl nie mogłam przytyć a się starałam. I nigdy nie mogłam przekroczyć 50 kg. Zdj co prawda w kurtce jeszcze i wyglądam na większą jeszcze [emoji1787]
Sylwia99
O dziękuję za informacjęPiękny brzuszek ! [emoji16]
Ewq9
Oczywiście taką ekspresową z apteki [emoji16]
O dziękuję za informację[emoji4]
Tak się mówi ale nie do końca prawda z moich szczupłych koleżanek żadna nie przytyła dużo. U mnie też mały przyrostAle właśnie tak jest, że szczupłe kobiety tyją więcej, a przynajmniej powinny
reklama
Sylwia99
Wiem wiemOczywiście taką ekspresową z apteki [emoji16]