reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mój dawny sąsiad tak bardzo chciał syna że mu wyszły 4 córki hihi 😂😂 z tego mi rodzice opowiadali to nie był specjalnie z tego powodu szczęśliwy 😕
Ja sie ciesze, ze bede miala 2 corke bo mam nadzieję ze sie zaprzyjaznia kiedyś i beda miały super kontakt 😁ja mam brata i sióstre i z siostra jest inny kontakt gadamy o takich sprawach ze ohoho 😂 maz mowi ze tez sie cieszy z coreczki znowu ale ile w tym prawdy nie wiem 😁

Ja sie ciesze, ze bede miala 2 corke bo mam nadzieję ze sie zaprzyjaznia kiedyś i beda miały super kontakt 😁ja mam brata i sióstre i z siostra jest inny kontakt gadamy o takich sprawach ze ohoho 😂 maz mowi ze tez sie cieszy z coreczki znowu ale ile w tym prawdy nie wiem 😁
To super i masz w sumie porównanie 😉 ja mam dwie młodsze siostry i kontakt mamy bardzo dobry, znów moja mama ma dwóch młodszych braci i do dziś żałuje że nie ma siostry bo jednak z bracimi nie ma aż tak bliskiego kontaktu.
Też bym się cieszyła z dwóch córek lub z dwóch synów 😉

reklama
Do góry