reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Z tą apką jest chyba tak, że wysyłasz zdj, i oni zczytują twoją lokalizację. Ogólnie nie musisz wstawać :D zdjęcie zrób przebudzona, i tak nikt pewnie na nie nie patrzy, a to tym bardziej dowodzi że jesteś w domu [emoji38] ja jak miałam izolację ( od końca lipca do początku września) to nie miałam ten aplikacji bo nie mogłam się zalogować po numerze telefonu. Niby w centrali próbowali coś naprawiać przy tym, oni mieli dobrze dane a ja się zalogować nie mogłam [emoji1787] koniec końców wypełniliśmy z mężem ustne oświadczenie że z jakichś powodów nie możemy robić tych zdjęć, i przyjeżdżają codziennie policja pod dom sprawdzać czy jesteśmy ;)
Ale lepsze jest to, że mój tata i babcia którzy z nami mieszkają, ale byli na osobnym piętrze w domu więc byli tylko na kwarantannie ( pobierali im wymaz ale mieli negatywny wynik) nie mają smartfonów tylko takie zwykłe stare telefony i jak mieli robić zdjęcia i wrzucać do aplikacji? [emoji1787] a z komendy wojewódzkiej kilka razy dzwonili że nie wypełniają obowiązku xd w końcu też złożyłi takie oświadczenie i po sprawie [emoji38]
Co Ty gadasz? Moi rodzice też nie mają smartfonów, ale mam nadzieję, że nie zachorują... Całe szczęście dawno się z nimi nie widzieliśmy. A to ktoś dzwoni i Ci każe zainstalować tą aplikację? I dotyczy to tylko osób chorych, czy tych na kwarantannie też? No wstawać nie trzeba, tyle, że skąd będę wiedziała o której wyślą mi sms? Jeśli do 10-11 to ja śpię i żaden sms mnie nie obudzi, więc musiałabym być już na nogach od rana. To już wolę, żeby dzwonili (jest szansa, że wtedy się obudzę) albo przyjeżdżali. Zresztą myślę, że obecnie wszystkie służby mają taki bałagan, że zanim ktoś nas skontroluje albo będzie dzwonił w sprawie aplikacji, to będziemy już po kwarantannie :D

reklama
Ojeju współczuje Ci bardzo 😔 a jak Twój chłopak przychodzi covida? Trzymam mocno kciuki, żeby Ciebie to ominęło.
Dziękuję 😊 Mam nadzieję, że na szczęście lekko, dzisiaj prawie żadnych objawów, najbardziej w sumie mówił, że głowa go boli i zatoki, trochę pokasłuje i tyle, gorączkę miał tylko 1 dzień, trochę problemy z oddychaniem i się tym najbardziej martwię, zwłaszcza w nocy :(

reklama
Do góry