ja nie miałam żadnych przejść. Nawet gdyby się coś zadziało nie tak, to przecież to nie moja wina. To czy komuś powiem czy nie to nie zmieni biegu ciąży najważniejsze jak Ty czujeszPodziwiam za odwagę.
My tez tak robiliśmy zanim Kornelka się pojawiła, niestety później okazało się, że serduszko przestało bić, ale po 3 miesiącach już byłam w ciąży z której jest prawie 2 letnia Kornelka.
Teraz tez wolimy wcześniej aż tak nie informować nikogo, aby nie „zapeszyc”
reklama
sylwunia82
Fanka BB :)
Dziewczyny dzisiejszy wynik bety 295, ta z poniedziałku 78,8. Czy to dobry przyrost czy coś nie tak?
Czyli jesli ostatnia miesiączkę mialam 12.05 ale dni płodne 31.05 to jak to liczyć? Jaki jest wiek ciąży?
będziesz miała z ostatniej miesiączki, czyli od 12.05 i przy usg się wyliczy wg wielkości chyba
Ja mialam ostatnią 25.04... poszłam na pierwsze USG 9.06!!!! i nic nie było widać. powiedział, ze widzi jakiś cień, ale to może być równie dobrze jakiś skrzep albo śluz. i wpisał w kartę podejrzenie ciąży 0,3mm.
kazał przyjść za tydzień, czyli wczoraj. i wczoraj już wyszła fasolka, określił wiek na 5 tydzień.
nie mam zielonego pojęcia jak to możliwe, a tu jednak!
przyrost w ciągu tygodnia prawidłowy, więc liczę na happy end
Ostatnia edycja:
tu macie kalkulator betyHej
Czytam Was od kilku dni i chyba przyszedł czas, żebym dołączyła
Ja już po obu betach, pierwsza w poniedziałek 3811, a z dzisiaj 9443, czy taki przyrost jest ok ?
jutro idę do lekarza, mam nadzieję, że wszystko w porządku
Kalkulator Beta HCG: Oblicz Normy HCG w CiÄży
Kalkulator beta hCG â tym narzÄdziem sprawdzisz przyrost hormonu Beta HCG i dowiesz siÄ, czy ciÄża rozwija siÄ prawidÅowo i w którym tygodniu ciÄży jesteÅ.
plodnosc.pl
Natalia0221
Zaciekawiona BB
Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? Pytam z ciekawościHej
Czytam Was od kilku dni i chyba przyszedł czas, żebym dołączyła
Ja już po obu betach, pierwsza w poniedziałek 3811, a z dzisiaj 9443, czy taki przyrost jest ok ?
jutro idę do lekarza, mam nadzieję, że wszystko w porządku
marta18691
Fanka BB :)
Ja zrobilam test niedawno wedlug ostatniej miesiaczki mam 5tydz 5dzien
9 majaKiedy miałaś ostatnia miesiączkę? Pytam z ciekawości
Hejka dziewczyny
To moja pierwsza ciąża i zastanawiam się jak to jest z tą betą tydzień temu byłam u lekarza pusty pęcherzyk 5mm 5+1 kazał zrobić betę i przyjść za 2 tygodnie
Poniedziałek 13821,0
Dzisiaj 20951,0
Co mam o tym myśleć? Byłyście w podobnej sytuacji i wszystko skończyło się dobrze?
To moja pierwsza ciąża i zastanawiam się jak to jest z tą betą tydzień temu byłam u lekarza pusty pęcherzyk 5mm 5+1 kazał zrobić betę i przyjść za 2 tygodnie
Poniedziałek 13821,0
Dzisiaj 20951,0
Co mam o tym myśleć? Byłyście w podobnej sytuacji i wszystko skończyło się dobrze?
reklama
zwiększyła się o około 50%, teoretycznie powinna o 66%. A robiłaś o tej samej porze? A kiedy wizyta u lekarza?Hejka dziewczyny
Poniedziałek 13821,0
Dzisiaj 20951,0