reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No ja mam 2dziewczyny 😂Kinga chodzi do przedszkola w styczniu 6lat bedzie miala a mlodsza w domu ze mna siedzi jak narazie w przyszlym roku w czerwcu 4bedzie miala latka i juz powinna sie dostac do przedszkola😊na przyszly rok
A teraz nie chciałaś jej dac od września? Bo od 3 lat przyjmuja 😁😁. No u mnie moja Basia teraz siedziała ze mna 2 tyg w domu bo nie wien sama czy ja dawac przez tego covida ale w tym tyg ja dalam bo mialam badanie i jutro mąż wzial wolne i jedziemy do ikea 😂komody kupic bo pozniej zamkna i nic nie bede miala dla dziecka 😂😂😂

A teraz nie chciałaś jej dac od września? Bo od 3 lat przyjmuja 😁😁. No u mnie moja Basia teraz siedziała ze mna 2 tyg w domu bo nie wien sama czy ja dawac przez tego covida ale w tym tyg ja dalam bo mialam badanie i jutro mąż wzial wolne i jedziemy do ikea 😂komody kupic bo pozniej zamkna i nic nie bede miala dla dziecka 😂😂😂
Lol nie dostala sie niestety bo za duzo 3latkow bylo u nas😂no komoda musi byc 😁😂jak slysze ze maja pozmaykac centra handlowe i wogole szkoda gadac😡

Lol nie dostala sie niestety bo za duzo 3latkow bylo u nas😂no komoda musi byc 😁😂jak slysze ze maja pozmaykac centra handlowe i wogole szkoda gadac😡
Ooo ja! Myslalam ze kazdego przyjmuja do przedszkola!! Moja zaczęła chodzic od 2.5 roku jak miala. Ale pierwszy rok do prywatnego pozniej od 3 latek dostala sie normalnie do państwowego. 😁😁😁 Takze juz troche chodzi 😁

No waga ladna naprawde ja jestem ciekawa czy te moje bobo bedzie mialo chociaz 700 gram mam nadzieje ze bedzie mialo i lepiej jak wiecej by mialo:) bo Twoj przysrost to taki na 26/27tydz
No jest niby o tydzień większy, rośnie jak na drożdżach, ale z drugiej strony moja siostrzenica ważyła 920g jak się urodziła 12.11, siostra miała termin podobnie jak ja, więc za tydzień tak podobnie pewnie będzie ważyć ;)
A czemu Twój maluszek tak mało waży? Ile ważył podczas ostatniego badania?

Hej dziewczyny [emoji16]

Mam szybkie pytanko, czy was też bolą kopniaki dzieciaków? Dzisiaj mam 26+2 tc i właśnie dzisiaj doznałam szoku bo mały tak kopnął że aż mnie zabolało.
Miłego dnia ! [emoji1]
Hejo! Ja dzisiaj mam 26 + 6 i póki co żaden kopniak nigdy mnie nie bolał, ale może to dlatego że łożysko mam umiejscowione na przedniej ścianie i to amortyzuje kopniaki. Jak masz położone łożysko?

reklama
Łe cholera, o Ikei zapomniałam! Bo tak właśnie się dziś zastanawiałam, czy muszę kupić coś stacjonarnie, skoro w sobotę znów sklepy zamykają. Czekam wciąż aż będą mieli dostawę tych rzeczy, których ostatnio nie mieli, a jak zamkną to lipa, chyba, że internetowo... A może Ikea będzie otwarta? Niby tylko sklepy w galeriach zamykają.

Do góry