Dziękuję obu tak byłoNie mass się co martwić powiedza, ze super wyniki takze uszy do góry!
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No waga ladna naprawde ja jestem ciekawa czy te moje bobo bedzie mialo chociaz 700 gram mam nadzieje ze bedzie mialo i lepiej jak wiecej by mialo bo Twoj przysrost to taki na 26/27tydz24+4, a z USG o tydzień dalej, tak rośnie
A teraz nie chciałaś jej dac od września? Bo od 3 lat przyjmuja . No u mnie moja Basia teraz siedziała ze mna 2 tyg w domu bo nie wien sama czy ja dawac przez tego covida ale w tym tyg ja dalam bo mialam badanie i jutro mąż wzial wolne i jedziemy do ikea komody kupic bo pozniej zamkna i nic nie bede miala dla dzieckaNo ja mam 2dziewczyny Kinga chodzi do przedszkola w styczniu 6lat bedzie miala a mlodsza w domu ze mna siedzi jak narazie w przyszlym roku w czerwcu 4bedzie miala latka i juz powinna sie dostac do przedszkolana przyszly rok
marta18691
Lol nie dostala sie niestety bo za duzo 3latkow bylo u nasno komoda musi byc jak slysze ze maja pozmaykac centra handlowe i wogole szkoda gadacA teraz nie chciałaś jej dac od września? Bo od 3 lat przyjmuja . No u mnie moja Basia teraz siedziała ze mna 2 tyg w domu bo nie wien sama czy ja dawac przez tego covida ale w tym tyg ja dalam bo mialam badanie i jutro mąż wzial wolne i jedziemy do ikea komody kupic bo pozniej zamkna i nic nie bede miala dla dziecka
Ooo ja! Myslalam ze kazdego przyjmuja do przedszkola!! Moja zaczęła chodzic od 2.5 roku jak miala. Ale pierwszy rok do prywatnego pozniej od 3 latek dostala sie normalnie do państwowego. Takze juz troche chodziLol nie dostala sie niestety bo za duzo 3latkow bylo u nasno komoda musi byc jak slysze ze maja pozmaykac centra handlowe i wogole szkoda gadac
marta18691
Kinga tez od 3lat chodziOoo ja! Myslalam ze kazdego przyjmuja do przedszkola!! Moja zaczęła chodzic od 2.5 roku jak miala. Ale pierwszy rok do prywatnego pozniej od 3 latek dostala sie normalnie do państwowego. Takze juz troche chodzi
Hm to jak na moje coś z insuliną może być, bo na czczo cukier wzorowy, po tych 2h też ładnie. Może nie zaleci Ci aż tak restrykcyjnej diety albo poszerzy diagnostykę o tą insulinęNa czczo 72, po godzinie 188, a po dwóch godzinach 106
No jest niby o tydzień większy, rośnie jak na drożdżach, ale z drugiej strony moja siostrzenica ważyła 920g jak się urodziła 12.11, siostra miała termin podobnie jak ja, więc za tydzień tak podobnie pewnie będzie ważyćNo waga ladna naprawde ja jestem ciekawa czy te moje bobo bedzie mialo chociaz 700 gram mam nadzieje ze bedzie mialo i lepiej jak wiecej by mialo bo Twoj przysrost to taki na 26/27tydz
A czemu Twój maluszek tak mało waży? Ile ważył podczas ostatniego badania?
Mari_Poznań
Zaciekawiona BB
Hejo! Ja dzisiaj mam 26 + 6 i póki co żaden kopniak nigdy mnie nie bolał, ale może to dlatego że łożysko mam umiejscowione na przedniej ścianie i to amortyzuje kopniaki. Jak masz położone łożysko?Hej dziewczyny [emoji16]
Mam szybkie pytanko, czy was też bolą kopniaki dzieciaków? Dzisiaj mam 26+2 tc i właśnie dzisiaj doznałam szoku bo mały tak kopnął że aż mnie zabolało.
Miłego dnia ! [emoji1]
reklama
Łe cholera, o Ikei zapomniałam! Bo tak właśnie się dziś zastanawiałam, czy muszę kupić coś stacjonarnie, skoro w sobotę znów sklepy zamykają. Czekam wciąż aż będą mieli dostawę tych rzeczy, których ostatnio nie mieli, a jak zamkną to lipa, chyba, że internetowo... A może Ikea będzie otwarta? Niby tylko sklepy w galeriach zamykają.A teraz nie chciałaś jej dac od września? Bo od 3 lat przyjmuja . No u mnie moja Basia teraz siedziała ze mna 2 tyg w domu bo nie wien sama czy ja dawac przez tego covida ale w tym tyg ja dalam bo mialam badanie i jutro mąż wzial wolne i jedziemy do ikea komody kupic bo pozniej zamkna i nic nie bede miala dla dziecka