W lutym będzie miała 5a corka ile ma lat?
reklama
A po 2 h? U mniw Diabetolog nie patrzy po godzinie nie wien dlaczegoCześć, ja jestem po podaniu dzisiaj i z USG wychodzi mi 26t1d i termin na 9 luty co badanie to szybciej malutki się prawidłowo rozwija, waży już 876g tylko w badaniu z glukozy wynik po godzinie wyszedł mi trochę za duży (188) i muszę umówić się do diabetologia, czyli co? Może to oznaczać cukrzycę ciążowa?
A co do ruchów małego, to też zaczęłam czuć od ok 17tyg. I też miewałam dni, że prawie w ogóle ich nie czułam a w następne dni jakby nadrabiał i fikołki robił teraz to już czuję bardzo mocne ruchy, szczególnie po kąpieli i w nocy, tak się wierci, że mnie budzi
24+4, a z USG o tydzień dalej, tak rośnieTo super ze dzidzius tak ladnie wazy a ktory tydzien masz?
A jakie miałaś wyniki glukozy na czczo i po 2h? Gdzieś czytałam, że niezależnie który wynik, ale jeśli przynajmniej jeden jest nieprawidłowy, to cukrzyca ciążowa :/Cześć, ja jestem po podaniu dzisiaj i z USG wychodzi mi 26t1d i termin na 9 luty co badanie to szybciej malutki się prawidłowo rozwija, waży już 876g tylko w badaniu z glukozy wynik po godzinie wyszedł mi trochę za duży (188) i muszę umówić się do diabetologia, czyli co? Może to oznaczać cukrzycę ciążowa?
A co do ruchów małego, to też zaczęłam czuć od ok 17tyg. I też miewałam dni, że prawie w ogóle ich nie czułam a w następne dni jakby nadrabiał i fikołki robił teraz to już czuję bardzo mocne ruchy, szczególnie po kąpieli i w nocy, tak się wierci, że mnie budzi
marta18691
Fanka BB :)
A chodzi do przedszkola?W lutym będzie miała 5
A po 2 h? U mniw Diabetolog nie patrzy po godzinie nie wien dlaczego
Po dwóch godzinach 106, ale i tak Pani Doktor kazała mi się umówić do diabetologa. No i zakazała jeść słodycze a mnie tak do nich ciągnie.
Nie mass się co martwić powiedza, ze super wyniki takze uszy do góry!Po dwóch godzinach 106, ale i tak Pani Doktor kazała mi się umówić do diabetologa. No i zakazała jeść słodycze a mnie tak do nich ciągnie.
Chodzi ale i tak szkoda mi jakos czasu na drzemki jak jej nie ma. Bo to obiad to sprzątanie itpA chodzi do przedszkola?
marta18691
Fanka BB :)
No ja mam 2dziewczyny Kinga chodzi do przedszkola w styczniu 6lat bedzie miala a mlodsza w domu ze mna siedzi jak narazie w przyszlym roku w czerwcu 4bedzie miala latka i juz powinna sie dostac do przedszkolana przyszly rokChodzi ale i tak szkoda mi jakos czasu na drzemki jak jej nie ma. Bo to obiad to sprzątanie itp
reklama
Na czczo 72, po godzinie 188, a po dwóch godzinach 106A jakie miałaś wyniki glukozy na czczo i po 2h? Gdzieś czytałam, że niezależnie który wynik, ale jeśli przynajmniej jeden jest nieprawidłowy, to cukrzyca ciążowa :/