O tak Oczko21tydzien zaczynamy❤
Mnie przeraża to że nie czuję ruchów albo nie wiem jak je rozróżnić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak Oczko21tydzien zaczynamy❤
Ja czuje az ponadtoO tak Oczko
21tydzien zaczynamy❤
I ja tak samo, odliczam tylko do poniedziałkuNo tak bywa w życiuno ale do przodu trzeba isc...ja dalej niewiem co mam w brzuszku
I na którego masz termin?
[/QUOTE ogolniena 16lutego ale bede miala cc palnowane gdzies 8 9luty mysle
I ja tak samo, odliczam tylko do poniedziałku
O tak Oczko [emoji28]
Mnie przeraża to że nie czuję ruchów albo nie wiem jak je rozróżnić [emoji28]
Wiadomo jak jestCzasami mam ich dosyć, ale co rodzina to rodzina młoda jeszcze jesteś na rodzeństwo można liczyć mimo wszystko
Niestety czasami tak jest, że się traci kogoś nieoczekiwanie. Trochę już lat minęło, w końcu musiałam się nauczyć żyć z myślą, że go nie ma. Chociaż chyba ostatnio mi się śnił..
Ja też jeszcze nie czuję, ale lekarz powiedział dziś, że mam tam jakiś stary skrzep krwi czy coś i przez to mogę je poczuć trochę później a i tak do 26 tc. nie będą regularne, trochę mnie uspokoił w tej kwestii, więc nie ma się co martwić - jeszcze nam nasze maluszki dadzą popalićO tak Oczko