U mnie pappa 0.28, beta 2.305. Poki co, wszystko ok, dzisiaj połówkowe.To czekamy na info. U mnie tez PAPPA niskie, 0,380 MoM - ja z tego wzgledu biore Acard 150. Polowkowe 5tego pazdziernika, dam znac co i jak.
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
O jak super się złożyło!Pewnie, dam znać! Tak, do tej mojej przychodni się nawet nie dodzwoniłam, a u tego lekarza, co chciałam prywatnie był akurat wolny termin i cena jedna z lepszych (250zł), a do tego jak się dzidzia dobrze ułoży jest szansa na 3D/4D, no i blisko pracy chłopaka, więc będzie mógł wyskoczyć na badanie
Sylwia99
Ogólnie to 5, ja jestem 6 i najmłodsza i jednego brata miałam dwóch, ale jeden nie żyje. Było nas ośmioroMasz aż 4 siostry? Ja mam tylko (albo aż) 2
Wszyscy mówią że dziewczynka, jedna kuzynką że chlopak ja też czuje ze to dziewczynkaNic a nic nie podejrzewam dwie siostry mówią, że na chłopaka a dwie, że na dziewczynkę a Ty?
Sylwia99
Pozostaje czekać na połówkoweWszyscy mówią że dziewczynka, jedna kuzynką że chlopak ja też czuje ze to dziewczynka
To super mieć taką wielką rodzinę, ja nie wyobrażam sobie być jedynaczką, nie chciałabym też mojego dziecka na to skazywać, no ale zobaczymy jak będzie. Pomijając już fakt, że w ogóle nie planowałam mieć dzieci, to nie mam za wiele czasu, bo już w listopadzie stuknie mi trzydziestka ale czuję się na jakieś 25 pewnie też po części dlatego, że mój chłopak ma dopiero 24 lataOgólnie to 5, ja jestem 6 i najmłodsza i jednego brata miałam dwóch, ale jeden nie żyje. Było nas ośmioro
Przykro mi z powodu brata
Daj znac prosze jak tam po polowkowych? To pappa chyba przysparza wielu z nas nerwow mam nadzieje niepotrzebnych.U mnie pappa 0.28, beta 2.305. Poki co, wszystko ok, dzisiaj połówkowe.
Sylwia99
Czasami mam ich dosyć, ale co rodzina to rodzina młoda jeszcze jesteś na rodzeństwo można liczyć mimo wszystkoTo super mieć taką wielką rodzinę, ja nie wyobrażam sobie być jedynaczką, nie chciałabym też mojego dziecka na to skazywać, no ale zobaczymy jak będzie. Pomijając już fakt, że w ogóle nie planowałam mieć dzieci, to nie mam za wiele czasu, bo już w listopadzie stuknie mi trzydziestka ale czuję się na jakieś 25 pewnie też po części dlatego, że mój chłopak ma dopiero 24 lata
Przykro mi z powodu brata
Niestety czasami tak jest, że się traci kogoś nieoczekiwanie. Trochę już lat minęło, w końcu musiałam się nauczyć żyć z myślą, że go nie ma. Chociaż chyba ostatnio mi się śnił..
marta18691
No tak bywa w życiuno ale do przodu trzeba isc...ja dalej niewiem co mam w brzuszkuCzasami mam ich dosyć, ale co rodzina to rodzina młoda jeszcze jesteś na rodzeństwo można liczyć mimo wszystko
Niestety czasami tak jest, że się traci kogoś nieoczekiwanie. Trochę już lat minęło, w końcu musiałam się nauczyć żyć z myślą, że go nie ma. Chociaż chyba ostatnio mi się śnił..
reklama
marta18691
21tydzien zaczynamy❤