reklama
Mama_z_invitro
Fanka BB :)
My kiedyś myśleliśmy o Oliwierze, później o Marcelu. Jednak zanim udało mi się zajść w ciążę to w rodzinie i wśród znajomych już się kilkoro pojawiło Mój mąż jest zdecydowany na Damiana. A dla córki zastanawiam się między Amelką a Polą.Dokładnie, dla chłopca ciężko wybrać imię Lena piękne Ja właśnie też się zastanawiam nad Oliwierem myślałam jeszcze o Damianku ale mojemu mężowi się nie podoba
Jeśli chodzi o tygodnie ciąży to i mój prowadzący lekarz i inni u których byłam zawsze "używali" tygodnia, który aktualne rozpoczęłam, także tego się trzymam
Maluszek001
Ja chodzę prywatnie do ginekologa. USG prenatalne i test PAPPA również robiłam prywatnie, normalnie za nie płacilam.A robiłyście te testy papaa?
Ja tez tak wlasnie czytalam. Ta aplikacja preglife wprawila mnie w watpliwosci, ale zgodze sie z kolezanka ze wiekszosc zrodel mowi o zakonczonych tygodniach.No właśnie nie Przejrzałam wiele stron i jednak lekarze są za tym by podawać liczbę skończonych tygodni, a nie tego rozpoczętego.
Na wszelki wypadek i tak zawsze podaję jednak tydzień + dni
Ja chodzę prywatnie do ginekologa. USG prenatalne i test PAPPA również robiłam prywatnie, normalnie za nie płacilam.
My będziemy mieć Hanna mamy Basie więc bedzie pasować . Chlopak mial byc CzarekMy kiedyś myśleliśmy o Oliwierze, później o Marcelu. Jednak zanim udało mi się zajść w ciążę to w rodzinie i wśród znajomych już się kilkoro pojawiło Mój mąż jest zdecydowany na Damiana. A dla córki zastanawiam się między Amelką a Polą.
Jeśli chodzi o tygodnie ciąży to i mój prowadzący lekarz i inni u których byłam zawsze "używali" tygodnia, który aktualne rozpoczęłam, także tego się trzymam
Ewq9
Ja się nie zdecydowałam, na usg wszystko wyszło dobrze więc stwierdziłam że nie ma sensu
A robiłyście te testy papaa?
My kiedyś myśleliśmy o Oliwierze, później o Marcelu. Jednak zanim udało mi się zajść w ciążę to w rodzinie i wśród znajomych już się kilkoro pojawiło Mój mąż jest zdecydowany na Damiana. A dla córki zastanawiam się między Amelką a Polą.
Damianek piękne imię
My kiedyś myśleliśmy o Oliwierze, później o Marcelu. Jednak zanim udało mi się zajść w ciążę to w rodzinie i wśród znajomych już się kilkoro pojawiło Mój mąż jest zdecydowany na Damiana. A dla córki zastanawiam się między Amelką a Polą.
Jakby mój mąż się zgodził na Damiana to bym była szczęśliwa, ale mu się źle kojarzy to imię dlatego nie chce. A jakbyśmy w przyszłości mieli córkę to powiedział, że chciałby dla niej imię Daria choć mi się podoba Marcelina albo Ola Marcela ma już szwagierka więc odpada
No moj lekarz twierdzi ze te testy papa ttlko niepotrzebnie stresujajak z usg wychodzi wszystko okej. Tez nie robiłam .Ja się nie zdecydowałam, na usg wszystko wyszło dobrze więc stwierdziłam że nie ma sensu
Maluszek001
Ja się zdecydowałam, ponieważ od poczatku mam problem z wynikiem TSH. W 8 tygodniu miałam 14,5 ... Za 3 dni jak powtórzyłam to wynik był już 19. Potem miałam przedawkowane leki, a teraz znowu za wysokie TSH. Co najlepsze ft3 ft4 dobre, antyTpo antyTg Trab oraz USG tarczycy również dobre...Ja się nie zdecydowałam, na usg wszystko wyszło dobrze więc stwierdziłam że nie ma sensu
reklama
Czarek tej fajnie muszę się głębiej zastanowić nad tym imieniemMy będziemy mieć Hanna mamy Basie więc bedzie pasować . Chlopak mial byc Czarek