reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

I bardzo dobra decyzja. Matka wie najlepiej kiedy czas interweniować.

My dzis po kontroli osluchowo wkoncu czysto ale inhalacje jeszcze zostają. Musimy oddac psa bo to najprędzej alergia tak ją sklada ciagle Ale najpierw alergolog zeby potwierdzić.
wiadomo ze w domu najlepiej. U nas juz nie bylo opcji zostania w domu, nie dalismy rady, odmawiał wszystkiego, picia, jedzenia, lekarstw😰 był juz bardzo słaby, dwa dni praktycznie przepłakał. Z godziny na godzine bylo gorzej. Po antybiotyku wymioty. Także szpital postawil go na nogi, od razu go nawodnili i wzmocnili. Przyjeli nas bez skierowania jak go zobaczył lekarz😰

reklama
I bardzo dobra decyzja. Matka wie najlepiej kiedy czas interweniować.

My dzis po kontroli osluchowo wkoncu czysto ale inhalacje jeszcze zostają. Musimy oddac psa bo to najprędzej alergia tak ją sklada ciagle Ale najpierw alergolog zeby potwierdzić.
Kurde teraz jest masa ludzi co oddaje zwierzątka niestety z alergią lub wyjazdem za granicą związane smutne to ale zdrowie ważne jest 🙂

😁🏊‍♂️

Załączniki

• photocollage_2022718194746547.jpg
    photocollage_2022718194746547.jpg
    181,7 KB · Wyświetleń: 69
Kurde teraz jest masa ludzi co oddaje zwierzątka niestety z alergią lub wyjazdem za granicą związane smutne to ale zdrowie ważne jest 🙂
Nie porównuje oddawanie zwierząt ze względu na zdrowie a oddawanie ze względu na wyjazd za granicę.... mam psa od 12 lat i w życiu bym nie oddała dla kaprysu. Ale niestety skoro od marca co miesiąc mam chore dziecko i co miesiąc coraz bardziej ją łapie No to juz wyboru nie widzę. Ile można dziecko roczne katować sterydami bo najprędzej jest to alergia.
To są dwie zupełnie inne sytuacje

Nie porównuje oddawanie zwierząt ze względu na zdrowie a oddawanie ze względu na wyjazd za granicę.... mam psa od 12 lat i w życiu bym nie oddała dla kaprysu. Ale niestety skoro od marca co miesiąc mam chore dziecko i co miesiąc coraz bardziej ją łapie No to juz wyboru nie widzę. Ile można dziecko roczne katować sterydami bo najprędzej jest to alergia.
To są dwie zupełnie inne sytuacje
No tak wiadomo że dziecko ważniejsze jest jak cały czas choruje 🥺

ŻŁobek świetna rzecz ale tyle co się siedzi w domu przez choroby to tez robi swoje ;D wiemy coś na ten temat;p
niby poszlo sie do pracy i super a z drugiej strony co miesiąc i tak wpada jakies l4 bo albo choroba albo żłobek ma jakieś epidemie
No niestety ryzyko przy zwierzakach, że może być alergia. Też myślę że młody ma, bo po dogoterapii straszny ma.katar ://

A u nas chyba bostonka, od poniedziałku żłobek zamknięty i chvialam tylko żeby do tego czasu wtrwal.. serio zastanawiam się nad rezygnacja z pracy

reklama
Do góry