marta18691
Fanka BB :)
No niby tak mój to latał na czworaka to pędził jak szalonyBrawo! Moja teściowa za to się śmieje, że Czarek to się nigdy nie nauczy chodzić, bo on cały czas biega
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niby tak mój to latał na czworaka to pędził jak szalonyBrawo! Moja teściowa za to się śmieje, że Czarek to się nigdy nie nauczy chodzić, bo on cały czas biega
Super brawo dla Kubusia. Swoją drogą myslalam, że już wszystkie nasze dzieci dawno chodzaU nas Kubuś zaczął sam chodzić
Ja bylam od 8 do 9teraz czekam na nianie i do pracy. Pewnie ona nie wyjdzie z hanka w taka pogode. Ale tatus pojedzie z nia nad wodę pomoczyć dupskoWychodzicie w takie upały z dziecmi na dwor? U nas 38* dzisiaj i siedzimy w domu ale młody roznosi dom
Filip to samo. Zawsze jak po dziesięciu Red bullachCzy tylko Hanka ma tyle energii? Ona jest wszędzie! Nie wiem ja już mężowi mowie, ze chyba ma adhd i ja zdiagnozuje
Na spacer nie bo z wozkiem to się pocę jak wieprz ale w ogródku dużo siedzimyWychodzicie w takie upały z dziecmi na dwor? U nas 38* dzisiaj i siedzimy w domu ale młody roznosi dom
To zaświadczenie od lekarza i tyleMy się przepychamy, bo żłobek uważa że maly ma bostonke, a lekarze, że nie, więc jak go zaprowadzam, a one dzwonią że mam go odebrać i tak od wtorku
Wcześnie rano i przed wieczorem. Albo popołudniu nad rzekę, ale tam jest durzo cienia.Wychodzicie w takie upały z dziecmi na dwor? U nas 38* dzisiaj i siedzimy w domu ale młody roznosi dom
A mój już podziękował za wózek. Wszystkie spacery teraz piechotką.Na spacer nie bo z wozkiem to się pocę jak wieprz ale w ogródku dużo siedzimy