Mi się wydaje, że lakrze niektórzy dają antybiotyk dla,, świętego,, spokoju. Żeby się nie pogorszyło... Ja zawsze czekam i dla mnie to ostateczność. Teraz serio myslalam, że się skończy antybiotykiem bo ona głosu nie miala w ogóle! To był jeden wielki skrzeczek! Nigdy takiego czegoś nie slyszalam. Dzisiaj już nawet tak nie kaszle więc super. Woda z nosa bo 4 trójki się przebijają górne juz są na wierzchu
reklama
U nas kiedys na zmiany skorne dermatolog przepisala antybiotyk. Jakies plamki jej powyskakiwaly i rzeczywiscie juz wygladalo na dosc nasilone ale akurat juz sie nie powiekszalo. Tez nie dalam antybiotyku, tydzien pozniej nie bylo sladu..Mi ostatnio jak młody pierwszy raz chorował pediatra dla młodego przepisała antybiotyk. Nie dałam. Tydzień później dziecko zdrowe jak ryba. IMO nie było żadnych wskazań że to infekcja bakteryjna i za krótki czas by wdrażać antybiotyk i miałam rację
To była moja ostatnia wizyta u niej
Dziewczyny dzis pierwszy dzień mojego urlopu. Iii ?? ;D i pierwszy dzień serio zajbistej choroby. Kaszel, ból w klatce piersiowej i odebrało mi głos !!;D piękny urlop sie zapowiada ;D
Mloda nabrała sil, dom wyglada jak by przeezlo tornafo a ja nie mam sily nawet ogarnąć;D juz widze co powie stary jak wróci wieczorem z pracy ;p
Mloda nabrała sil, dom wyglada jak by przeezlo tornafo a ja nie mam sily nawet ogarnąć;D juz widze co powie stary jak wróci wieczorem z pracy ;p
Michalina_25
Fanka BB :)
A my jesteśmy w szpitalu gardlo tak zawalone, jesc, pic nie chciał, po antybiotyku wymioty takze nie bylo wyjscia
O matko, to u Was się nieźle rozwinęło... trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia !!A my jesteśmy w szpitalu gardlo tak zawalone, jesc, pic nie chciał, po antybiotyku wymioty takze nie bylo wyjscia
Duzo sily i cierpliwosci !!
Zdrówka duzo!A my jesteśmy w szpitalu gardlo tak zawalone, jesc, pic nie chciał, po antybiotyku wymioty takze nie bylo wyjscia
Michalina_25
O matko, to u Was się nieźle rozwinęło... trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia !!
Duzo sily i cierpliwosci !!
jutro prawdopodobnie wychodzimyZdrówka duzo!
Super wiadomosc !! Co jak co ale najlepiej do zdrowia dochodzi sie w domujutro prawdopodobnie wychodzimy
reklama
Michalina_25
wiadomo ze w domu najlepiej. U nas juz nie bylo opcji zostania w domu, nie dalismy rady, odmawiał wszystkiego, picia, jedzenia, lekarstw był juz bardzo słaby, dwa dni praktycznie przepłakał. Z godziny na godzine bylo gorzej. Po antybiotyku wymioty. Także szpital postawil go na nogi, od razu go nawodnili i wzmocnili. Przyjeli nas bez skierowania jak go zobaczył lekarzSuper wiadomosc !! Co jak co ale najlepiej do zdrowia dochodzi sie w domu