Moi chłopacy cały czerwiec na zmianę katar albo jelitowka. Na koniec Adaś mial zapalenie gardła z gorączką po 39 stopni i masywnymi nadżerkami na gardle, łukach, migdałach. Biedny nic nie jadł tylko cyc i ciągle ślina mu z buzi leciała. Myślałam, że może ma atypowa anginę ale wymaz z gardła był ujemny. Niestety panują bostonki i herp anginy z wysypkami/ bez wysypek. Na około dzieciaki rozłożone.
reklama
No hanke przekupuje ciasysczkiem o dziwo się pięknie inhaluje i siedzi jak ciągnę gileteż mamy lipomal ale nie chce tego a to dobre
rosenberg
Fanka BB :)
Tak, najlepiej na stopę i owinąć folią spożywczą, ale to dla niemowlaka niewygodne, więc po prostu wkładam w skarpetkę od spoduA tą cebulę to bezpośrednio na gołe stópki i na to skarpety? Może też dziś spróbuję tej metody, chociaż nigdy wcześniej o tym nie słyszałam
sandra0777
Dziewczyny ktore maja juz dzieci w zlobku-ile czasu zajela Wam adaptacja?
rosenberg
Wiesz co tu nie ma co porównywać bo naprawdę różnie bywa. Mój młody był już od pierwszego dnia zadowolony i podejrzewam że gdybym go zostawiła wtedy na kilka godzin a nie tylko na godzinę to i tak by było ok. Wydluzalismy czas pobytu przez tydzień, potem chodził już normalnie.Dziewczyny ktore maja juz dzieci w zlobku-ile czasu zajela Wam adaptacja?
Ale była zaraz po nim inna dziewczynka, która do teraz czyli chyba już trzeci tydzień wciąż się adaptuje, na drzemkę zostaje ale nie chce spać, płacze i mama ja odbiera.
Michalina_25
kurcze u nas nie ma opcji na ciasteczko, w ogole na nic bo tak go to gardlo boli ze nic nie chce jesc, z piciem tez słabo. Cala noc przepłakana a teraz ciag dalszyNo hanke przekupuje ciasysczkiem o dziwo się pięknie inhaluje i siedzi jak ciągnę gile
U nas adaptacja około 3 tygodniDziewczyny ktore maja juz dzieci w zlobku-ile czasu zajela Wam adaptacja?
rosenberg
Mi ostatnio jak młody pierwszy raz chorował pediatra dla młodego przepisała antybiotyk. Nie dałam. Tydzień później dziecko zdrowe jak ryba. IMO nie było żadnych wskazań że to infekcja bakteryjna i za krótki czas by wdrażać antybiotyk i miałam racjęJa to wiem, ale niestety często lekarze przepisują antybiotyki. Więc zapytałam z ciekawości.
To była moja ostatnia wizyta u niej
Michalina_25
u nas jednak dzisiaj wjechal antybiotyk bo bardzo sie pogorszylo ale zanim go dostalismy bylismy na badaniu krwi.U nas już dwa razy wjechał antybiotyk niestety;// mam już dość że lekarze są tacy niekompetentni..
reklama