Michalina_25
Fanka BB :)
mamy wirusowe ostre zapalenie gardłaDaj znać co powie lekarz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamy wirusowe ostre zapalenie gardłaDaj znać co powie lekarz.
To tak jak my!mamy wirusowe ostre zapalenie gardła
Dostaliście jakiś antybiotyk?mamy wirusowe ostre zapalenie gardła
A tą cebulę to bezpośrednio na gołe stópki i na to skarpety? Może też dziś spróbuję tej metody, chociaż nigdy wcześniej o tym nie słyszałamZ cebulą tak samo wszystko wali jak nie wiem ale dzisiaj mam dziecko jak nowe! Też robię oliwę czosnkowa i jeszcze z innymi przyprawami i normalnie daje do jedzenia np na grzankę
nie, spray do gardła, syrop i zbijać goraczke.Dostaliście jakiś antybiotyk?
czym leczycie? Dalej goraczkuje?To tak jak my!
Antybiotyki są na bakterie, jakby lekarz mi zapisał antybiotyk na wirusa, to już bym więcej do niego nie poszła.Dostaliście jakiś antybiotyk?
Inhalacje, spray gardlo, ja daje lipomal i czosnek gorączkowała tylko 2 dni, i tez miala 39. Teraz lekka woda z nosa i kaszelek od spływającego gilaczym leczycie? Dalej goraczkuje?
Ja to wiem, ale niestety często lekarze przepisują antybiotyki. Więc zapytałam z ciekawości.Antybiotyki są na bakterie, jakby lekarz mi zapisał antybiotyk na wirusa, to już bym więcej do niego nie poszła.
też mamy lipomal ale nie chce tego a to dobreInhalacje, spray gardlo, ja daje lipomal i czosnek gorączkowała tylko 2 dni, i tez miala 39. Teraz lekka woda z nosa i kaszelek od spływającego gila