reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Tez tak uważam, że maly po prostu chciał mieć mnie przy sobie i to zupełnie normalne, tym bardziej że my dużo lezakowalismy i spaliśmy razem.
Teraz widzę jak przezywa mojenpijdzie do pracy, dodatkowe 5 h w zlobku i zaczął atakować inne dzieci :( wcześniej to była świetna zabawa dla niego, a teraz mi przykro jak go oddaje.
To dla młodego ciezka sytuacja bo do ten pory caly czas razem a teraz do żłobka i to juz na dłużej.... Ale przestawi sie. Pamiętaj ze szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko !!;)

reklama
Tez tak uważam, że maly po prostu chciał mieć mnie przy sobie i to zupełnie normalne, tym bardziej że my dużo lezakowalismy i spaliśmy razem.
Teraz widzę jak przezywa mojenpijdzie do pracy, dodatkowe 5 h w zlobku i zaczął atakować inne dzieci :( wcześniej to była świetna zabawa dla niego, a teraz mi przykro jak go oddaje.
Ja uważam, że Hanka ma ciężki charakter 😂 mam porównanie i ona mnie swoim zachowaniem bardzo zaskakuje. Jak jej sie cos nie podoba drze sie 😂rzuca do tyłu 😂 ja to olewam generalnie i udaje, że tego nie widzę. I szybko jej przechodzi musi wyladowac swoją złość i spoko 😀 jedno wiem, za rok będzie inaczej a za jeszcze rok jeszcze inaczej 😀i tego się trzymam. ❤️❤️ Jak pomyślę o wczoraj co mogło się stać to cieszę się z jej foszkow ❤️❤️

Dziewczyny czy wasze dzieci też tak histeryzuja ? Alek placze praktycznie cały czas, budzi się z płaczem, takiego go zawożę do żłobka zapłakanego i po przyjsciu do domu tez ciągle placze.
U nas teraz też bardziej płaczka się zrobiła. Dużo się tulamy. Ale u nas zęby idą. Dwójki się przebiły, jedna czwórka lekko się przebiła, dzisiaj zobaczyłam i jeszcze na dole czwórka nabita. Ale padła mi spać o 19 wtulona, a wstała o 15 jakoś. Ciekawe jak nocka. Dopiero na spaniu mleko wypiła. Nie zdążyłam jej umyć.🤣

Załączniki

• IMG_20220706_185632.jpg
    IMG_20220706_185632.jpg
    957,8 KB · Wyświetleń: 81
U nas teraz też bardziej płaczka się zrobiła. Dużo się tulamy. Ale u nas zęby idą. Dwójki się przebiły, jedna czwórka lekko się przebiła, dzisiaj zobaczyłam i jeszcze na dole czwórka nabita. Ale padła mi spać o 19 wtulona, a wstała o 15 jakoś. Ciekawe jak nocka. Dopiero na spaniu mleko wypiła. Nie zdążyłam jej umyć.🤣
U nas 4czworki idą naraz

Dziewczyny czy wasze dzieci też tak histeryzuja ? Alek placze praktycznie cały czas, budzi się z płaczem, takiego go zawożę do żłobka zapłakanego i po przyjsciu do domu tez ciągle placze.
U nas teraz tez duzo histeryzuje. Jak cos jest nie po jej mysli jest placz. Jak pies zaszczeka, zadzwoni dzwonek jest placz. Jak się lekko uderzy jet placz. Jak czegoś nie dostanie co chxe tez placz ;D wczesniej tak nie było ale liczę ze to przejściowe;D

reklama
O matko ile ma włosów 🥰🥰 moje nadal takie łyse, więcej miał przy porodzie niż teraz haha.
U nas już trójki wychodzą, więc w sumie póki co ma 12 zębów i 4 kolejne idą. Jeszcze piątki i spokój.
No ma włosów sporo, ale nie lubi kucyków itd. Też odliczam zęby 🤣 późno zaczęła ząbkować trochę, a teraz idą, jak szalone 😁 zazdroszczę, że macie już tyle za sobą.
@olga.1 piszesz czego się boi Twoja mała, a ja kupiłam szczoteczkę seysso i moja boi się wibracji. 🤣

Do góry