reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny czy wasze dzieci też tak histeryzuja ? Alek placze praktycznie cały czas, budzi się z płaczem, takiego go zawożę do żłobka zapłakanego i po przyjsciu do domu tez ciągle placze.
U nas Ida od początku była raczej płaczliwym dzieckiem. Jakaś histeria bez powodu to co najmniej dwa razy dziennie. Jeszcze miała dwa tygodnie temu trzydniówkę i po tym nawet nie mogę z pokoju wyjść bo rozpacz nie z tej ziemi. Dzisiaj okazało się, że Matylda ma ospę także jak Ida złapie to wystrzale się w kosmos🤣 Ale wczoraj pierwsza noc przespana, także szok, nie wiedziałam gdzie jestem i co się dzieje jak się obudziłam🤣

reklama
Dziewczyny czy wasze dzieci też tak histeryzuja ? Alek placze praktycznie cały czas, budzi się z płaczem, takiego go zawożę do żłobka zapłakanego i po przyjsciu do domu tez ciągle placze.
Czarek wpada w histerię jak chce coś wymusić, czyli często. Ale poza tym płacze mu się raczej nie zdarzają.

U mnie generalnie ciagle uśmiech i myślenie co by tu zrobić. Placze jak wymusza albo coś jej zakazuje ale to dosłownie 10 sekund i jej życie płynie dalej 😂 może młodemu zle jest w żłobku?

U nas dziewczyny podobnie, jest placz na wymuszanie i ma rączki. Powoli ja tych raczek oduczam wiec sie zlosci. Ale widze poprawe z dnia na dzien. Nauczyla sie krzyczec i czasami tak glosno drze jape 😂😂😂 (niekoniecznie ze zlosci, od tak po prostu) ze sikam ze smiechu. 😁😁 Zaczyna sie wlasna wola itd. tak wiec uspokoilo mnie to ze u Was podobnie 😁 czworki juz prawie wyszly, ida teraz gorne trojki... 😳

U nas dziewczyny podobnie, jest placz na wymuszanie i ma rączki. Powoli ja tych raczek oduczam wiec sie zlosci. Ale widze poprawe z dnia na dzien. Nauczyla sie krzyczec i czasami tak glosno drze jape 😂😂😂 (niekoniecznie ze zlosci, od tak po prostu) ze sikam ze smiechu. 😁😁 Zaczyna sie wlasna wola itd. tak wiec uspokoilo mnie to ze u Was podobnie 😁 czworki juz prawie wyszly, ida teraz gorne trojki... 😳
Cale szczęście nam zostały tylko piątki.... mamy już wszystkie 1 2 3 i 4.... najgorzej wspominam 2 ale nie chce zapeszać bo 5 przed nami jeszcze ;p

U nas wychodzą 3ki górne i Dolne. Oj dzidzi była dzis wściekła 😂 nawet niania jej nie poznała, że na dwor nie chce isc 😂 a ja siedziałam na schodach piętro wyżej bo chciałam sprzatac jak ich nie będzie 😂😂 (mialam wolne w pracy) ale chcialam, żeby niania sobie zarobiła bo jutro też mam wolne 😂 hanka ogolnie dzisiaj bardzo w bojowym nastroju nawet jesc nie chce.

U nas wychodzą 3ki górne i Dolne. Oj dzidzi była dzis wściekła 😂 nawet niania jej nie poznała, że na dwor nie chce isc 😂 a ja siedziałam na schodach piętro wyżej bo chciałam sprzatac jak ich nie będzie 😂😂 (mialam wolne w pracy) ale chcialam, żeby niania sobie zarobiła bo jutro też mam wolne 😂 hanka ogolnie dzisiaj bardzo w bojowym nastroju nawet jesc nie chce.
U nas te 4juz coś tam wyszło ale niewiem czy 3nie idą też bo nie chce pokazać🤣
A u nas chomiczek odszedł od Natalii 😔ale teściowa kupiła nowego i zaś radość 🐹

U nas pogoda iście jesienna..... wiec jak na jesien przystało - chorobo witaj. Mam nadzieje ze do poniedziałku mloda pusci bo musze wracac do pracy a mloda nie ma z kim zostać

reklama
Do góry