reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas od czwartku basia, hanka juz dzis kaszel szczekający więc pewnie krtan
No właśnie panuje znowu jakies dziadostwo. Myslalam ze dotrwam do urlopu bo to juz za tydzień a tu masz od wczoraj kaszel, katar. I właśnie walczymy z temperatura... wszyscy wkolo chorzy, pogoda typowo jesienna widc co tu się dziwić...
Zdrowia dla dziewczyn !! I cierpliwosvi dla nas matek ;D !

reklama
No właśnie panuje znowu jakies dziadostwo. Myslalam ze dotrwam do urlopu bo to juz za tydzień a tu masz od wczoraj kaszel, katar. I właśnie walczymy z temperatura... wszyscy wkolo chorzy, pogoda typowo jesienna widc co tu się dziwić...
Zdrowia dla dziewczyn !! I cierpliwosvi dla nas matek ;D !
Moja baska 2 dni choroby i zdrowa jak ryba 😂 nasmarowana czosnkiem 😂od wczoraj wczasuje się z babcia nad jeziorkiem juz😂 na 2 tyg pojechala 😂 aaa oddała chorobę Hance niestety 😥 właśnie dzwonilam na ubezpieczyczalnie o wizyte domowa 😂zobaczymy czy jakiś doktorek się zjawi 😁

Ja dzisiaj przechodzę na nowy sklep a hanka chora. Miała niania przyjść normalnie ale w nocy gorączka co 4 h, więc dzis odmowie nianie. Na szczęście stary zostanie z Hanka!

Ja dzisiaj przechodzę na nowy sklep a hanka chora. Miała niania przyjść normalnie ale w nocy gorączka co 4 h, więc dzis odmowie nianie. Na szczęście stary zostanie z Hanka!
Duzo sil dla starego !;D i dla Ciebie !;) to tylko Basia bedzie wczasowala;D u nas wczoraj goraczka zbijana co 4h a w nocy takie wybudzanie się z przeraźliwym krzykiem ze moze spalam ze 2h łącznie. I właśnie wychodzę do pracy... nie wiem czy wiadro kawy pomoze ;D na czatach zostaje tez stary i ogarnia dzis lekarza .

reklama
Współczuję wam chorych dzieciaczków u nas na szczęście ostatnio zdrowi wszyscy 🙂mały za to postępy robi tańcuje na nogach i chodzimy dużo za 1reke sam przychodzi i ciągnie chodź mama 😀a mi już brak sił latać za nim i zrób coś w domu 🤣ale tancerz serio niesamowity tylko usłyszy muzykę to i Kingę bierze i tańczy na okrągło 😀

Do góry