Jak udało Wam się zejść z karmien ?;D pamiętaj ze u Ciebie byla ciaglr wojna z karmieniem ;p ja myslalam ze nam się szybko uda odejść od butli a mala w nocy jak wstanie to wola mleko;D i jest ciezko zapoić to wodaAle nie każdy chce. Ja nie mam zamiaru się zajeżdżać, skoro sa inne rozwiazania, Alek przez półtora roku prawie budził się co 2 h, więc gdybym miała kolejne dziecko i nie mialabym kiedy tego odespac, to chyba bym kogoś zamordowałam
reklama
Też sobie tego nie wyobrażamGdybym zaszła w ciążę. A maly by nie chodził do żłobka, to od razu bym go zapisała. Już widzę zeby ogarniać noworodka i dwulatka.
marta18691
Fanka BB :)
Ciężki charakter ma mały nie dziwię się miałas niezła przeprawę z nim od małego taki jego urokWoziłam go w wózku cale noce, teraz jak się przebudza w nocy to daje go do wózka, bujam, a jak marudzi to daje banana i spi dalej
marta18691
Mój się budził do około 6misiaca co 3godziny potem 1 lub 2razy na mleko do roku a teraz to prześpi cala noc wsumie od 5miesiecySzczerze to wiekszosc dzieci tak ma, mało które dziecko do roku przesypia noce. żadne dziecko moich znajomych nie spalo jakoś wyjątkowo dobrze.
rosenberg
Moj Filip podobnieDziewczyny, troche nie daje mi to spokoju - Czarek praktycznie nie mowi zrozumialych slow. Poza baba i czasem mama to jeszcze tylko nasladuje zwierzeta (wychodzi mu to srednio). Wiem ze dzieci sie nie porównuje ale jak to jest u Was?
rosenberg
Ja wciąż karmię. Jak chodzi do zlobka to wieczorem, w nocy jak się obudzi, rano, czasami po żłobku też jeśli mocno odreagowuje. W weekendy również do drzemki. Ogólnie moje dziecko ciągle tylko mleko pije albo je albo rozrabiaDziewczyny a jak u Was z mleczkiem? Dajecie jeszcze w dzień/nocy?
rosenberg
Mój Filip to jest wszędzie najmniejszy w żłobku taki okruszek mały a najszybszy i najwięcej go wszędzie, tak Panie mówią wszystkie dzieci siedzą, ale on nie ma czasu, biega cały czas, nie zatrzymuje się nawet na chwilę na szczęście uśmiechnięty i grzeczny
Maluszek001
Jak ja się cieszę, że moja od ponad pół roku przesypia całe noce... wstajemy o 6.30 zazwyczaj i nawet nie wiem co się w nocy za oknem działoSzczerze to wiekszosc dzieci tak ma, mało które dziecko do roku przesypia noce. żadne dziecko moich znajomych nie spalo jakoś wyjątkowo dobrze.
Zazdroszcze przespanych nocy ;D chociaz juz się przyzwyczaiłam ze mala budzi się zazwyczaj dwa razy w nocy i wstaje kolo 6 rano ;DJak ja się cieszę, że moja od ponad pół roku przesypia całe noce... wstajemy o 6.30 zazwyczaj i nawet nie wiem co się w nocy za oknem działo
W porównaniu z pierwszymi miesiącami to teraz i tak jest bajka haha
reklama
To normalne zachowanie dziecka w tym wieku. Zwlaszcza jesli karmione piersia... Dziecko potrzebuje sie przytulic do piersi nie rozumie ze mama juz nie ma sily na to. A takie komentarze o ciezkim charakterze nie wiem czemu mają sluzyc ..Ciężki charakter ma mały nie dziwię się miałas niezła przeprawę z nim od małego taki jego urok
@ness. Super sobie poradzilas !!!