Nie chce Cie jakos zle nastawiac, ale u nas to sie zmienia co chwile. Nocy calej jeszcze nie przesypia, ale zdarza sie ze obudzi sie raz na wode i tyle. Ja juz sie ciesze.. po czym nagle jakis regres snu, nie wiadomo skąd. Wiec ja juz sie na nic nie nastawiamNo Alek już 3 noc całą.przespal. zobaczymy jak dzisiaj, ale widzę że dojrzewa. Dzisiaj położył się w łóżeczku i on lubi jak mu tak dupcią trzęsę, kiedyś widziałam że noworodki się tak uspokoja, bo czują się jak w brzuchu i mu to do dzisiaj zostało.
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Też się cieszyłam, jak 3 noce pod rząd przespała i znowu się budzi na mleko.Nie chce Cie jakos zle nastawiac, ale u nas to sie zmienia co chwile. Nocy calej jeszcze nie przesypia, ale zdarza sie ze obudzi sie raz na wode i tyle. Ja juz sie ciesze.. po czym nagle jakis regres snu, nie wiadomo skąd. Wiec ja juz sie na nic nie nastawiam
Haha ja odkąd wróciłam do pracy też wiecznie niewyspana jestem, chociaż Czarek zazwyczaj całe noce przesypia, ale zdarzają mu się pobudki w środku nocy częściej niż kiedyś i nie jest już łatwo go uśpić wtedy plus od jakiegoś czasu rano zaczął się budzić równo z moim budzikiem o 5:40 potem ucina sobie drzemkę koło 8-9, w godzinie drzemki nie chce spać, a wieczorem nie może zasnąć ze zmęczenia i czasem jest naprawdę grubo. Ale mi wystarczy, że 1 dzień w tygodniu pośpię i jak nowonarodzona (właśnie dziś miałam tą przyjemność, że chłopak cały dzień w domu i ogarnął młodego więc potem zapieprzałam ze wszystkim jak głupia tak mi się chciało ).Niechby ktoś mi dał chociaż te 3 noce przespane
My nad jeziorem. O godzinie 20 starcilismy auto. Ale żyjemy. Szczęście w nieszczęściu. Drzewo wielkie zawaliło się na działkę gdzie dzieci biegają a akurat kolacje jedliśmy
Załączniki
Auto to rzecz nabyta !! Grunt ze Wam nic nie jest i ze dzieciakom !!! <3 naprawde szczęście w nieszczesciuMy nad jeziorem. O godzinie 20 starcilismy auto. Ale żyjemy. Szczęście w nieszczęściu. Drzewo wielkie zawaliło się na działkę gdzie dzieci biegają a akurat kolacje jedliśmy
Tak wiadomo, rzecz nabyta i to tylko auto. Lecz smutno bo zawsze jakiś wydatek najważniejsze że nikomu nic się nie stało!! Najlepsze jest to, że było piękne słońce i nagle słyszymy trach! I w sekundę się zawaliło człowiek by szans nie miał nawet uciecAuto to rzecz nabyta !! Grunt ze Wam nic nie jest i ze dzieciakom !!! <3 naprawde szczęście w nieszczesciu
kwiatek250
Ja pitolę @Święta92 co za historia, dobrze, że jesteście wszyscy cali i zdrowi! ❤Tak wiadomo, rzecz nabyta i to tylko auto. Lecz smutno bo zawsze jakiś wydatek najważniejsze że nikomu nic się nie stało!! Najlepsze jest to, że było piękne słońce i nagle słyszymy trach! I w sekundę się zawaliło człowiek by szans nie miał nawet uciec
Mikstura
MatkoMy nad jeziorem. O godzinie 20 starcilismy auto. Ale żyjemy. Szczęście w nieszczęściu. Drzewo wielkie zawaliło się na działkę gdzie dzieci biegają a akurat kolacje jedliśmy
reklama
marta18691
Dobrze że nikomu nic się nie stałoMy nad jeziorem. O godzinie 20 starcilismy auto. Ale żyjemy. Szczęście w nieszczęściu. Drzewo wielkie zawaliło się na działkę gdzie dzieci biegają a akurat kolacje jedliśmy