reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

My jeszcze mleczko na noc i w nocy czasem raz mleczko a czasem zaspokoi sie wodą😉 na drzemke tez mleczko ;)
2 tygodnie temu waga 12kg, z 86 juz wszystko na styk takze kupuje juz 92,98 😉

reklama
My jeszcze mleczko na noc i w nocy czasem raz mleczko a czasem zaspokoi sie wodą😉 na drzemke tez mleczko ;)
2 tygodnie temu waga 12kg, z 86 juz wszystko na styk takze kupuje juz 92,98 😉
U nas młody zaczął sie budzić dwa razy w ciągu nocy i jest wrzask o mleczko i jeszcze palcem mi pokazuje żeby mu zrobić, bo mam zawsze na stoliku przygotowane. Ale właśnie mam plan żeby odstawić całkiem, a co z tego wyjdzie to nie wiem 🙃

U nas młody zaczął sie budzić dwa razy w ciągu nocy i jest wrzask o mleczko i jeszcze palcem mi pokazuje żeby mu zrobić, bo mam zawsze na stoliku przygotowane. Ale właśnie mam plan żeby odstawić całkiem, a co z tego wyjdzie to nie wiem 🙃
to ja własnie zauwazyłam ze mu sie tylko pić chce a nie że jest glodny bo czasem upił z 30 ml i wiecej nie chciał. To teraz najpiere podaję bidon i własnie czesto sie napije i śpi dalej i mleka nie chce całą noc a jak wyrzuci bidon to wiem ze mleczko🙈

Ja nie daję mleka krowiego do picia. Daję modyfikowane 2x dziennie jak jest zalecane i to nam się sprawdza 😉
Myślę, że mleko krowie też w niewielkiej ilości nie zaszkodzi. Powiedziała nam tak nawet ceniona Pani profesor alergolog, żeby się nie bać tak krowiego. Jak najbardziej do kaszy mannej np.

reklama
Myślę, że mleko krowie też w niewielkiej ilości nie zaszkodzi. Powiedziała nam tak nawet ceniona Pani profesor alergolog, żeby się nie bać tak krowiego. Jak najbardziej do kaszy mannej np.
Ale ja daję młodemu mleko krowie i to już od dawna, w sumie odkąd zaczęłam podawać kaszki, wtedy jeszcze nawet nie było zalecane i tu na forum rozgorzała nawet dyskusja, że mleko krowie bee 😅 a moim zdaniem jest ok, tylko nie daję jako mleko do picia (bo do picia ma mm), tylko do posiłków typu kaszka, sosy, owsianki, jaglanki itd. 😉

Do góry