Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój jeszcze na cycku. Z częstotliwością różnie. Bardzo lubi też mleko krowie - zimne, prosto z lodówkiDziewczyny a jak u Was z mleczkiem? Dajecie jeszcze w dzień/nocy?
Moja pije mleko na śniadanie i kolacje i w dzień 3 posiłki plus jakies przekąskiDziewczyny a jak u Was z mleczkiem? Dajecie jeszcze w dzień/nocy?
Przesypia całe noce?U nas już zero mleka
Na noc i w nocy razDziewczyny a jak u Was z mleczkiem? Dajecie jeszcze w dzień/nocy?
W nocy juz dawno nie daje. Daje na noc i na drzemke w dzień. Jak jest z niania to od niej nie pije mleka wcale.Dziewczyny a jak u Was z mleczkiem? Dajecie jeszcze w dzień/nocy?
U nas 11.300 dzis tez byłyśmy na szczepieniuMoja pije mleko na śniadanie i kolacje i w dzień 3 posiłki plus jakies przekąski
Dzisiaj byłyśmy na szczepieniu to waży 10 kg i ma 80 cm
My po odstawieniu cyca (w okolicach roczku) tylko na wodzieDziewczyny a jak u Was z mleczkiem? Dajecie jeszcze w dzień/nocy?
Czarek to nawet w wanience skacze, wstaje i się rzuca na pupę i pół wody wylane Marzę już o wannie jak się przeprowadzimy, bo przecież ta wanienka to za mała Za to dzisiaj prawie go zgubiłam w galerii, wyszedł sobie ze sklepu między ludzi i czym prędzej do przodu, poczuł dużą przestrzeńHani to tylko na suficie jeszcze nie było ona biega skacze na trampolinie. Bardzo dużo ma energii